Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Проект Закону №3563 є антинародним та сприяє геноциду українського народу, - Ігор Шевченко


    15 января 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України, його заступників та голів парламентських фракцій. Користуючись нагодою, дозвольте висловити вам свою повагу та звернутися до вас як до впливових політиків та відповідальних громадян. 25 грудня 2008 року у Верховній Раді України зареєстровано Проект Закону №3563 Кондратюк-Абдулліна про внесення змін до Закону України «Про рекламу» (щодо запобігання негативним наслідкам фінансово-економічної кризи у рекламній галузі та електронних засобах масової інформації). Звертаємо вашу увагу, що цей законопроект є антинародним та таким, що сприяє сучасному прихованому геноциду українського народу. Прикриваючись кризою, лобісти тютюнової, алкогольної та рекламної індустрії цим законопроектом намагаються призупинити на цілий рік, тобто до 1 січня 2010 року, довгоочікувану заборону на рекламу тютюнових та алкогольних виробів на зовнішніх рекламних носіях та на телебаченні, закон про яку вступив в дію з 1 січня 2009 року.

    Законопроект №3563 Кондратюк-Абдулліна, у разі прийняття, дозволить виробникам тютюнових та алкогольних виробів ще цілий рік «зомбувати» українців, а особливо дітей та молодь, неправдою про модність, крутість та гламурність тютюнокуріння та алкоголізму. Цясмертельна пропаганда є одним з основних чинників демографічної катастрофи в Україні. Нація спивається та вимирає, а деякі депутати за підтримки своїх політичних сил заробляють надприбутки на стражданнях та смертях українців.

    Ми рішуче заявляємо: криза - не привід для геноциду українського народу! Ні – рекламі тютюну та алкоголю! Рекламісти та телевізійники повинні шукати інші шляхи заробляння грошей! Вони не мають права вирішувати свої фінансові проблеми за рахунок здоров’я українського народу!

    Шановні представники вищих органів державної влади! Закликаємо вас стати на захист українського народу та продемонструвати, що ви відповідальні політики з масштабним мисленням. Політики, які особисто відповідають за життя кожного з 47 мільйонів українців. Політики, які зможуть захистити український народ від смертельної загрози, яку несе тютюнокуріння та алкоголь.

    Дбаючи про добробут українського народу, просимо вас застосувати ваш особистий авторитет, політичний вплив та інші можливості задля недопущення прийняття законопроекту №3563 від 25.12.2008 року, який підписали 5 народних депутатів від БЮТ: Кондратюк О.К., Абдуллін О.Р., Баграєв М.Г., Уколов В.О., Шевченко А.В., 3 - від Партії Регіонів: Бондаренко О.А., Ландік В.І., Прутнік Е.А. та 1 – від НУНС: Стець Ю.Я.

    З повагою та сподіванням на вашу допомогу українському народу

    Ігор Шевченко,
    Голова Оргкомітету Української Національної Громади

    jeynews.com.ua

    Источник: СКТУ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.