Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У Європі заборонили трансляцію телеканалу ХАМАС


    11 января 2009 | Телевидение / Мир / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Трансляцію телеканалу «Аль-Акса», що належить палестинській терористичній організації ХАМАС, на території Європи заборонено, повідомляє Лента.ру.

    Канал можна було приймати на супутникові антени Європи протягом менш ніж доби. Дізнавшись про те, що платформу для поширення «Аль-Аксі» надає французька компанія Eutelsat, влада Франції попередила останню про неприпустимість такої співпраці, оскільки програми «Аль-Акси» мають відверто антисемітський характер та містять заклики до насильства.

    У свою чергу представники Eutelsat пояснили, що ніколи не укладали угоди з ХАМАС, а супутник для мовлення «Аль-Акси» орендувала бахрейнська компанія Noorsat; на адресу останньої також було надіслано попередження.

    Палестинський канал «Аль-Акса» відзначився численними закликами до насильства, зокрема шоу, в якому великий рожевий кролик закликав дітей-мусульман прийняти мученицьку смерть, а також погрожував їсти євреїв. Єврейські правозахисні організації стверджують, що після початку ізраїльської військової операції проти Палестинської автономії лідери руху ХАМАС в ефірі каналу закликали мусульман убивати єврейських дітей в усьому світі. 28 грудня, наступного дня після початку військової операції, ізраїльські ЗМІ повідомили про те, що будівлю «Аль-Акси» зруйновано, проте канал продовжує мовлення за допомогою пересувної телестанції.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.