Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Відео Інтернешнл» готова судитися з «1+1» і СМЕ


    9 января 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Рекламна група «Відео Інтернешнл» готова позиватись до медіакорпорації Central European Media Enterprises, яка володіє телеканалом «1+1», у разі невиконання корпорацією фінансових зобов’язань, пов’язаних із припиненням відносин із «ВІ». Про це «Телекритику» повідомив генеральний директор сейлз-хауса «Відео Інтернешнл – Пріоритет» В’ячеслав Булавін.

    «Раніше я не раз висловлював сподівання на те, що СМЕ чітко виконуватиме взяті на себе зобов’язання перед групою “Відео Інтернешнл”, а ініційоване групою СМЕ припинення відносин пройде за сценарієм “цивілізованого розлучення”. Це сподівання не полишає мене й зараз. Але з кожним днем у мене посилюється передчуття, що мої сподівання можуть не виправдатись. Група “Відео Інтернешнл”, зі свого боку, належним чином виконала всі свої зобов’язання, передбачені домовленостями з СМЕ. Але у відповідь ми стикаємось із ігноруванням наших прав та інтересів із боку СМЕ», - сказав пан Булавін. За його словами, «Пріоритет» має намір дочекатись остаточних даних вимірювань за грудень 2008 року, звірить усі сумарні показники та цифри і таким чином «закриє» останній місяць року і весь рік.

    «Ми вважаємо, що група СМЕ має всі можливості вирішити питання цивілізовано, відповідно до духу і букви укладених із групою “Відео Інтернешнл” контрактів, і виконати всі передбачені контрактами фінансові зобов’язання. Щонайменше на знак поваги до більш ніж десятирічного плідного співробітництва з нашою групою та тих результатів, якими можна пишатися», - коментує В’ячеслав Булавін. За його словами, у разі, якщо до кінця святкових канікул СМЕ не виявить бажання врегулювати конфлікт за взаємною згодою, «ВІ» готова звертатись до суду, ймовірно – міжнародного.

    Нагадаємо, співпраця між «ВІ Пріоритет» та «1+1» мала тривати щонайменше до кінця 2011 року. Водночас нещодавно СМЕ оголосила про припинення відносин із групою «Відео Інтернешнл» з 1 січня року, зазначивши, що витрати, пов’язані зі зміною схеми продажів реклами на «1+1», становитимуть $10 млн. Тим часом, за словами В’ячеслава Булавіна, фінансові зобов’язання СМЕ перед «Пріоритетом» становлять значно більшу суму.

    «Група СМЕ прекрасно знає, що сума їхніх фінансових зобов’язань перед групою “Відео Інтернешнл” у разі припинення співпраці є значно вищою за озвучену ними. Назвати цю цифру прямо зараз я не можу, оскільки вона ще точно не обчислена – вона має врахувати показники діяльності у грудні 2008 року», - каже пан Булавін. За його словами, існує не один, а щонайменше чотири контракти між «ВІ», «Пріоритетом», СМЕ та «1+1», і в деяких із них вказана значно більша за 10 мільйонів доларів сума.

    Як повідомив пан Булавін, «ВІ – Пріоритет» не продовжував договорів із телеканалами на 2009 рік, оскільки це фінансово невигідно: обслуговування невеликого каналу потребує таких самих ресурсів, як і обслуговування великого, а доходи від нього значно менші. Протягом деякого періоду компанія займатиметься дослідженнями телевізійного ринку; можливе скорочення штату та інших витрат. «За цей час може змінитись багато що. Криза може дуже сильно змінити телеландшафт», - припускає В’ячеслав Булавін та зазначає, що в майбутньому «Пріоритет» може відновити роботу як сейлз-хаус.

    «Телекритика»

    Источник: IMI
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.