Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    На ТРК «Київ» з’явиться нова підсумкова інформаційно-аналітична програма


    29 ноября 2008 | Телевидение / Украина / На телеэкране / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Найближчим часом в ефірі телеканалу «Київ» вийде перший випуск нової підсумкової інформаційно-аналітичної програми. Ведучого програми та час виходу наразі не визначено. Про це повідомляє газета «Хрещатик» з посилання на прес-секретаря ТРК «Київ».

    Керівник телеканалу Дмитро Джангіров серед можливих ведучих нової програми розглядає кілька кандидатур. «Нині остаточне рішення щодо ведучих ще не ухвалено, але я схиляюся до думки про те, що вести таку програму повинен своєрідний тандем, що складається з політолога та журналіста вищої кваліфікації»,— заявив він.

    Як з’ясував «Хрещатик», у студії нової програми можуть з’явитися Вадим Карасьов і Руслан Поліщук. Водночас, за даними соціологічної кампанії ФОМ-Україна, які має у своєму розпорядженні видання, у листопаді Вадима Карасьова було визнано найвпливовішим політологом країни.

    Серед тем, які висвітлюватимуть у новій щотижневій аналітиці, керівництво ТРК «Київ» вибрало загальну політичну й економічну ситуації в Україні. Також розглядають можливість висвітлення ситуації у сусідніх державах у розрізі боротьби зі світовою кризою і мінімізацією її наслідків у нашій країні. У зв’язку з розширенням інформаційного мовлення ТРК планує залучити до роботи професіоналів з інших ЗМІ. На сайті каналу вже з’явилося повідомлення про відкриті вакансії для журналістів, редакторів та операторів.

    kreschatic.kiev.ua

    Источник: МедіаБізнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.