Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Сторони конфлікту навколо дніпропетровського 34 каналу досягли згоди


    29 ноября 2008 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Сторони конфлікту, який розгорнувся навколо дніпропетровського 34 каналу, досягли згоди. Про це повідомив «Телекритику» директор 34 телеканалу Володимир Білий. За словами пана Білого, у ніч з 25 на 26 листопада сторони конфлікту сіл за стіл переговорів і досягли низки основних домовленостей, про що і було повідомлено в прямому ефірі телеканалу о 9 годні ранку.

    Зокрема, за результатами переговорів, 34 канал продовжить працювати, залишаючись равновідділаним від усіх політичних сил. Керівники телеканалу Євген Надіон та Володимир Білий залишаться на своїх посадах.

    «Емоцій у цьому конфлікті було через край, але всі сторони переговорів змогли їх відкинути, і тому я хочу висловити вдячність Олегу Царьову та Михайлові Соколову за виважену та помірковану позицію. Я вдячний за втручання і допомогу у розв’язанні конфлікту депутатам міської ради, а також меру міста Івану Куліченку та губернатору Віктору Бондарю. Головне – що все залишається на своїх місцях. Муніципальний канал у міста буде, і він буде працювати, і надалі залишаючись незаангажованим», - підсумував Володимир Білий. Переговори сторін щодо деталей триватимуть.

    Нагадаємо, 24 листопада, очікуючи на рейдерське захоплення, колектив муніципального каналу оголосив голодування. Конфлікт виник після того, як Євген Надіон та Володимир Білий, кожен із яких володіє 18% акцій, передали свої пакети в управління сторонній компанії, аби, за їхніми словами, убезпечити свою власність від рейдерів. За неофіційною інформацією, першопричиною конфлікту є спроба народних депутатів від Блоку Юлії Тимошенко Михайла Соколова та Гарегіна Арутюнова отримати контроль над каналом; після цього воно начебто мають намір передати його керівнику дніпропетровських регіоналів Олегу Царьову. 25 листопада ІА «Новий міст» оприлюднило документ, який доводить, що офшорна компанія, що володіє 32% «34 каналу», належить Михайлові Соколову. Ця компанія ініціювала позачергові збори акціонерів, що мають відбутись 26 грудня.

    telekritika.ua


    Источник: МедіаБізнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.