Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада не продовжила ліцензію «Чорноморській ТРК»


    25 декабря 2008 | Телевидение / Россия / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 23 грудня відмовила «Чорноморській телерадіокомпанії», м. Сімферополь, у продовженні ліцензії № 0762-м.

    Термін дії ліцензії спливає 24 січня 2009 року. За цією ліцензією компанія має право мовлення на 14 год./добу на 17 частотних присвоєннях у Криму. У компанії лишилася ще одна ліцензія (№ 1532) на 10 годин мовлення на цих же частотних присвоєннях.

    Перший заступник голови Нацради Ігор Курус мотивував колег не голосувати за подовження терміну дії ліцензії «Чорноморки» до вирішення усіх судових справ між Нацрадою та телерадіокомпанією.

    Нагадаємо, що 11 жовтня 2007 року компанія отримала друге попередження (за порушення під час виборів), що стало підставою для звернення Нацради до суду про анулювання ліцензії. Порушення виборчого законодавства полягали в наданні переваг одному з суб’єктів виборчого процесу (БЮТ) та агітації в день виборів.

    Попри те, що суд виніс рішення на користь телекомпанії, яка також виграла і в апеляційній інстанції, пан Курус запропонував колегам дочекатися касації, а вже потім приймати рішення.

    Таку позицію не підтримала «парламентська четвірка» Нацради (Шевченко, Плаксюк, Понеділко, Лебедєва), проте чотирьох голосів не вистачило для ухвали позитивного рішення щодо продовження ліцензії «Чорноморки».

    Згідно з ліцензійними документами, власниками «Чорноморської ТРК» є ДП «Чорноморське рекламно-інформаційне агентство», м. Сімферополь – 0,1 %; ЗАТ «Сучасні інформаційні технології», м. Київ – 99,9 %. ЗАТ «Сучасні інформаційні технології» у свою чергу пов’язують з Андрієм Сенченком, народним депутатом України 5 і 6 скликань (БЮТ).

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.