Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Спростування заяв представників партії «Батьківщина»


    14 апреля 2017 | Телевидение / Пресс-релизы | Добавил: Quadro
    Телеканал «112 Україна» вважає заяви окремих представників «Батьківщини» щодо недостатньої представленості в телевізійному ефірі спробою політичного маніпулювання та частиною спланованої піар-кампанії.

    За даними внутрішнього моніторингу, навіть протягом неповних двох тижнів квітня 2017 року (1-13 квітня) телеканал організував більше 150-ти включень представників «Батьківщини» (з них – 29 включень Юлії Тимошенко) різного формату (телефонні включення, включення через Скайп, виступи в кулуарах і під час пленарних засідань у Верховній Раді, тощо). Завдяки цьому, глядачі телеканалу могли побачити за цей час фактично всіх представників фракції - Юлію Тимошенко, Івана Крулька, Сергія Євтушка, Вадима Івченка, Івана Кириленка, Олександру Кужель, Олексія Рябчина, Сергія Соболєва, Сергія Власенка, Ігоря Луценка, Григорія Немирю, Юрія Одарченка, Альону Шкрум, Андрія Кожем’якіна.

    Більше того, останній студійний телеефір лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко відбувся лише два дні тому і тривав понад годину. Крім неї, гостями телеканалу за цей час були Олексій Рябчин, Іван Крулько, Сергій Євтушок, Ігор Луценко, Вадим Івченко, Альона Шкрум.

    Додамо, що після першої хвилі безпідставних звинувачень з боку «Батьківщини», яка мала місце близько двох місяців тому, телеканал «112 Україна» замовляв окреме дослідження, яке показало представленість цієї партії в ефірі найбільших універсальних та інформаційних телеканалів України. Дослідження охоплювало період з 1 до 19 лютого 2017 року і брало до уваги тривалість таких форматів як «гість студії», «прямі трансляції і включення», а також представленість «Батьківщини» у регулярних випусках новин (за виключенням нічних ефірів і повторів).

    Результати дослідження представлені у таблиці. Вони дають підстави говорити про те, що про жодну дискримінацію представників «Батьківщини» в телеефірі «112 Україна» не йдеться взагалі.

    Незважаючи на регулярні звинувачення представників «Батьківщини» у недостатній присутності в ефірі, що фактично є втручанням у редакційну політику телеканалу, ми продовжували залучати їх до участі у програмах у звичайному режимі. З сьогоднішнього дня телеканал «112 Україна» чекатиме на припинення вказаних маніпуляцій та публічні вибачення.

    Спростування заяв представників партії «Батьківщина»

    Порівняння представленості партії «ВО «Батьківщина» в ефірі різних телеканалів, хв.



    Источник: Прес-служба Телеканалу "112 УКРАЇНА"
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.