Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Квартал 95» знову у Каннах


    4 апреля 2017 | Телевидение / Пресс-релизы | Добавил: Quadro
    Вчора, 3 квітня, у Каннах стартував телеринок MIPTV, на якому традиційно збираються представники телеіндустрії зі всього світу. Тут починають свій шлях по телеекранах різних країн формати ТВ програм і телевізійні серіали, зустрічаються і укладають угоди представники продакшенів і телеканалів.

    Уже третій рік поспіль студія «Квартал 95» бере участь в найбільших телевізійних ринках MIPCOM і MIPTV, представляючи свої власні формати і фільми. Свою роботу в Каннах українська компанія почала з хороших новин. Проект «Розсміши коміка», проданий в Фінляндію наприкінці минулого року, мав безпрецедентний успіх у телеглядачів північної країни. Прем'єрний випуск програми, який був показаний в ефірі каналу Nelonen у минулий четвер, знятий за оригінальним форматом «Кварталу 95», продемонстрував високі цифри телеперегляду. При середній частці фінського каналу shr 15% по аудиторії 10-14, програма Crack Them Up (Розсміши коміка) показала частку shr 24,9% (аудиторія 10-44) і рейтинг - rat 5,6%. Всього ж перший випуск гумористичного шоу подивилося 294 000 телеглядачів.

    У цьому році на MIPTV «Квартал 95» представив свій новий багатосерійний анімаційний проект для самих маленьких глядачів - «Жужа». Це яскравий і добрий мультфільм про живу іграшку Жужу, добре відому з перших сезонів фільму «Свати». У серіалі строката одноока іграшка стала близьким другом для онучки Жені, яка не випускала її з рук і ділилася з нею своїми секретами. У анімаційному проекті Жужа живе у родині з дітьми Нікою і Микитою. У мультфільмі в доступній формі маленьким глядачам даються поради та відповіді на різні питання як влаштовані ті чи інші речі і явища.

    Попереду ще три дні роботи MIPTV, десятки конференцій, скринінгів, профільних сесій, і презентацій.

    «Квартал 95» знову у Каннах
    «Квартал 95» знову у Каннах


    Источник: Пресс-служба "Квартал 95"
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.