Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Націоналісти розгромили офіс «Інтера», протестуючи проти російських серіалів, і пішли до ICTV


    28 апреля 2014 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Olga Kravtsova
    Офіс телеканалу «Інтер» на вулиці Дмитрівській у Києві штурмували націоналісти, які повибивали вікна й виламали двері. Про це у Facebook повідомив лідер «Братства» Дмитро Корчинський, інформацію підтвердили джерела «Телекритики» на каналі.

    Близько опівдня біля офісу «Інтера» почали збиратися люди, «щоб попросити власників не транслювати телесеріали окупантів». «Керівництво "Інтера" відмовилося спілкуватися з громадськістю, яка просить припинити отруювати народну свідомість москальськими телесеріалами. Тому, розчарована громадськість повибивавши вікна й виламавши двері пішла до іншого телеканалу», - написав пан Корчинський.

    За інформацією джерел «Телекритики», активісти побили вікна й двері, кинули кілька димових шашок. Інші джерела кажуть, що охорона «Інтера» нібито знала про штурм і була готова.

    «Телекритика» намагається зв'язатися з прес-службою та з керівництвом «Інтера» - їхні телефони не відповідають.

    Нині під телеканалом ICTV збираються активісти нібито з «Правого сектора», пише у Facebook редактор сайту ICTV Катерина Зінов'єва.

    Як повідомили «Телекритиці» на каналі ICTV, активісти постояли хвилин 20 біля офісу каналу з плакатами «Слава Україні» і «Геть російські серіали», після чого пішли.

    «Керівництво ІСTV виявилося більш конструктивним за інтерівське й вступило в переговори з громадськістю, щодо припинення трансляції серіалів окупантів», - написав у Facebook Дмитро Корчинський.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.