Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Обшук на «112 Україна» не стосується діяльності телеканалу


    24 апреля 2014 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Olga Kravtsova
    Сьогодні, 24 квітня, у приміщені, яке орендує канал «112 Україна», співробітниками міліції був проведений обшук у справі стосовно одного з колишніх орендарів цього офісного приміщення. Про це «Телекритиці» повідомили у прес-службі каналу.



    Як повідомили на каналі «112 Україна», колектив вирішив оперативно повідомити про обшук, побоюючись за співробітників та майно мовника.



    «Наша настороженість пов'язана з тим, що ми проводимо журналістське розслідування, збираючи інформацію про події на вулиці Грушевського в Києві 18, 19 і 20 лютого. Ми вже записали свідчення чималої кількості свідків, які відновлюють хід подій. Тому для запобігання провокацій і тиску на нас ми змушені реагувати на кожні підозрілі дії навколо телеканалу», - повідомили у прес-службі.



    Також у прес-службі каналу «112 Україна» додали, що за дивним збігом обставин обшук проводився на поверсі, на якому розмішується канал.



    Раніше в ефірі телеканалу ведучі повідомили, що під час обшуку на каналі було вилучено майже двісті бронежилетів.



    «Під час обшуку зі складу без будь-яких пояснень, в порушення всіх процесуальних норм, були вилучені бронежилети неармійського зразка в кількості 175 шт. Зазначимо також, що раніше керівник медіахолдингу "Контакт" Віктор Зубрицький заявляв про тиск на телеканал», - йдеться в повідомленні телеканалу.



    У прес-службі уточнили, що інцидент із вилученням бронежилетів стався три тижні тому.



    Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на прес-конференції 3 квітня заявив, що Віктор Зубрицький як керівник медіахолдингу «Контакт» координував дискредитаційну кампанію Євромайдану і в цей час контактував з низкою «дуже відомих в медійних колах осіб». Також пан Зубрицький, за словами пана Авакова, координував «тітушок».



    Сам Віктор Зубрицький підтвердив, що він є керівником медіахолдингу «Контакт», але заперечив, що координував «тітушок».



    Пан Зубрицький є чоловіком співвласниці телеканалу «112-Україна» Ольги Зубрицької, яка, у свою чергу, є сестрою гендиректора і співвласника «112-Україна» Андрія Подщипкова. Виходячи з інтерв'ю журналіста Жана Новосельцева «Дусі», пан Зубрицький мав безпосередній стосунок до телеканалу «112 Україна», до продакшн-студії V-TV (виробник одіозних сюжетів і документальних фільмів «Останнє попередження», що виходили на Першому національному), він же фінансово й тематично сприяв інтернет-телебаченню «Гром.TV» у проведенні розслідувань, у тому числі тих, що дискредитували Євромайдан.



    Піарник Дмитро Носиков, керівник продакшну klvr.pro, заявив «Телекритиці», що керівник медіахолдингу «Контакт» Віктор Зубрицький допомагав у піарі екс-міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку, але вищим за нього в плані піар-консультацій був політтехнолог Дмитро Видрін.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.