Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Телеканал ATR збирає кошти, щоб продовжити роботу


    30 марта 2014 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Olga Kravtsova
    Кримськотатарський канал ATR збирає кошти для виробництва. Про це йдеться у публікації на платформі «Велика ідея».

    «Сьогодні телеканал ATR знаходиться в складних політичних та економічних умовах, коли на межі можливих військових дій продовжує віщати і нести витрати на утримання телеканалу, - зазначають представники компанії. - Сформована ситуація в країні значно відобразилась на основній дохідній частині діяльності телеканалу, що призвело до призупинення фінансування АTR: відсутність рекламних продуктів, припинена співпраця зі спонсорами і партнерами».

    Завдяки краудфандінгу представники каналу хочуть зібрати 1 млн грн. Ці кошти необхідні для зарплатного фонду 143 співробітників ATR та виробничих потреб каналу. Наразі вдалося зібрати понад 70, 6 тис грн.

    «Кошти, які вкладаються кожним телеглядачем - це впевненість і гарантія в безперешкодному функціонуванні телеканалу (послуг ефірного мовлення РТПЦ, кабельного та супутникового мовлення, заробітні плати співробітникам), а також можливість продовжити роботу в створенні якісного та незалежного телевізійного продукту», - зазначають представники ATR. Вони підкреслюють: «Ми прагнемо зробити цікаве та актуальне телебачення».

    Для доброчинців, які зголосяться підтримати канал, команда ATR підготувала подарунки із символікою ATR. Серед них - і лімітовані DVD зі стрічкою «Хайтарма» власного виробництва каналу.

    «З моменту заснування ATR в 2005 році, він позиціонує себе як перший кримськотатарський, проте давно вийшов за ці вузькі рамки, що підтверджують свіжі рейтинги панелі Nielsen. На сьогодні ATR займає 1-е місце серед всіх регіональних телеканалів Криму і 5-е місце за часткою аудиторії серед 57 телеканалів, що мовлять у Криму, включно з українськими та російськими», - йдеться у публікації ATR на Biggggidea.com.

    Нагадаємо, бізнесмен, власник АТR Ленур Іслямов запропонував свою кандидатуру на посаду віце-прем'єра в самопроголошеному кримському уряді за квотою кримських татар. «У мене немає політичних амбіцій - завдання вижити, зберегти ваші підприємства і захистити кримськотатарський народ», - сказав пан Іслямов під час позачергової другій сесії Курултаю кримськотатарського народу 6-го скликання 29 березня. Сам він є громадянином Росії.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.