Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Правий сектор» заявив про початок співпраці з каналом Tonis


    17 марта 2014 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Olga Kravtsova
    Громадське об'єднання «Правий сектор» заявило, що домовилося про інформаційну співпрацю з телеканалом Tonis. Про це йдеться на сайті «Правого сектора».

    «Ми вдячні керівництву каналу за неупереджене ставлення до «Правого сектора» і раді тому, що відтепер глядачі «Тоніса» першими зможуть отримувати правдиву інформацію про нашу діяльність, дізнатися нашу позицію щодо подій в Україні та за її межами», - йдеться в повідомленні.

    «Підкреслюємо, що співпраця "Правого сектора" з "Тонісом" не означає, що ми втручатимемося в редакційну політику каналу чи встановимо над ним ідеологічний контроль. Це означає лише одне: "Правий сектор" відкритий до спілкування з журналістами, а "Тоніс", який першим запропонував таку співпрацю, отримав нашу згоду», - заявляє об'єднання.

    Генеральний директор каналу Tonis Олександр Бутко відмовився від коментарів «Телекритиці». Зв'язатися з речником «Правого сектора» Артемом Скоропадським «Телекритиці» не вдалося.

    Як повідомляє «Українська правда» з посиланням на працівників каналу, в офісі Tonis уже кілька днів вартують по кілька бійців «Правого сектора» в камуфляжі і бронежилетах. За їхньою інформацією, у перші дні перемовин на каналі з'являвся колишній керівник каналу Дмитро Тузов.

    Сам Дмитро Тузов у коментарі «Телекритиці» підтвердив, що він справді був на каналі. «Мова йшла про моє повернення на канал. Але поки що я утримався від такого рішення», - повідомив пан Тузов.

    Нагадаємо, за даними журналістського розслідування сайту «Наші гроші», з 2011 року канал Tonis пов'язаний із сином екс-президента Олександром Януковичем і колишнім першим віце-прем'єром Сергієм Арбузовим.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.