Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Савік Шустер підписав контракт з НТКУ до кінця року


    8 марта 2014 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Olga Kravtsova
    «Савік Шустер студія» підписала контракт з Національною телекомпанією України до кінця року. Програма «Шустер live» виходитиме щоп'ятниці о 19:30. Про це повідомив ведучий Савік Шустер в ефірі програми 7 березня.

    Випуск «Шустер live» 7 березня, у якому обговорюється ситуація в Криму, транслює також кримськотатарський телеканал ATR, повідомив пан Шустер.

    Нагадаємо, що ток-шоу «Шустер live» виходило на Першому національному з грудня 2010-го по лютий 2013-го, коли програма перейшла на телеканал «Інтер».

    З початком 2014 року «Шустер live» припинив вихід на «Інтері». Савіку Шустеру не вдалося домовитися з каналом про продовження співпраці на 2014 рік.

    21 лютого спецвипуск «Шустер live» вийшов на 5-му каналі, після чого сторони мали намір продовжити переговори про подальшу співпрацю. Починаючи з 24 лютого, випуски «Шустер live» виходили щодня з понеділка по п'ятницю на сайті «Савік Шустер студії».

    28 лютого «Шустер live» виробництва «Савік Шустер студії» вийшов у прямому ефірі на каналі «24».

    2 березня на Першому національному вийшов спільний інформаційний марафон «Шустер live» і «Громадського телебачення».

    Після цього «Громадське ТБ», яке транслюється на Першому в трьох слотах щоденно, у тому числі о 19:00, заявило, що всупереч угоді між «Громадським» і Першим національним, «шляхом підкилимних домовленостей», програми «Громадського» намагаються витіснити програмами комерційної структури.

    7 березня Національна телекомпанія України (Перший національний) оголосила про відновлення співпраці із «Савік Шустер студією».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.