Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Телеканалу «Футбол» виповнюється 5 років


    18 ноября 2013 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Olga Kravtsova
    18 листопада 2013 року спеціалізованому тематичному телеканалу "Футбол" виповнюється 5 років.

    Телеканал розпочав мовлення 18 листопада 2008 року, а в березні 2011 року з'явився преміум-канал "Футбол +".

    На сьогодні "Футбол" є офіційним транслятором матчів Ліги Чемпіонів та Ліги Європи УЄФА на сезони 2012-2015 років. Телеканал виступає офіційним медіа-партнером української Прем'єр-ліги (УПЛ), транслятором офіційного телевізійного пулу УПЛ та Першої ліги чемпіонату України, а також володіє правами на показ кваліфікації на Чемпіонат Європи-2016 і Чемпіонат світу-2018.

    Глядачі каналу мають ексклюзивну можливіть спостерігати за матчами чемпіонатів Англії, Іспанії, Німеччини, Італії, Франції, Бразилії, Аргентини. Окрім того, канал транслює поєдинки кубків Англії, Іспанії, Німеччини, Італії та України.

    "Футбол" активно розвиває власне виробництво та документалістику.

    У даний час мовник готується до масштабного ребрендингу. Починаючи з січня 2014 року футбольні телеканали будуть доступні для кабельних та супутникових операторів виключно в єдиному дистрибуційному пакеті: "Футбол 1" і "Футбол 2" планують розміщуватися в базових телепакетах кабельних операторів.

    Також протягом наступного року на платформах супутникових операторів (DTH) планується створення окремих пакетів "Футбол" із спортивними каналами групи. З червня 2014 року, до старту фінальної частини ЧС-2014 в Бразилії, обидва телеканали будуть представлені в HD-якості: "Футбол1HD" та "Футбол2HD.

    Канал входить до медіа-холдингу "Медіа Група Україна", 100% статутного капіталу якого належить "Систем Кепітал Менеджмент" Ріната Ахметова. Директор - Олександр Денисов.

    Источник: teleprostir
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.