Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада перенесла питання продовження ліцензії чернівецького каналу ТВА


    24 сентября 2013 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення перенесла розгляд питання про продовження ліцензії чернівецького каналу ТВА на наступне засідання. Таке рішення регуляторний орган ухвалив на засіданні 24 вересня, повідомили «Телекритиці» в прес-службі Нацради.



    Питання перенесли на прохання представників компанії, які не з'явилися на засідання, оскільки вчасно не отримали повідомлення про засідання Нацради 24 вересня.



    На засіданні Нацради був присутній народний депутат Андрій Шевченко - один з авторів депутатського звернення до Нацради на захист ТВА. За інформацією прес-служби, він закликав регулятора продовжити строк дії ліцензії ТВА, оскільки порушення, за які телекомпанія влітку отримала попередження, стосувалися нетривалого періоду та були допущені в той час, коли директором ТВА був Василь Забродський.



    Нагадаємо, Національна рада на засіданні 24 липня оголосила попередження чернівецькому телеканалу ТВА. На засіданні 18 вересня Нацрада призначила нову позапланову перевірку ТВА на прохання самої компанії, яка хоче скасувати санкцію. Термін дії ліцензії ТВА на мовлення на 34-му ефірному каналі в Чернівцях спливає 24 листопада.



    Як повідомляла «Телекритика», канал ТВА відновив мовлення 14 серпня після того, як 23 липня припинив вихід в ефір через пожежу в апаратній Чернівецької ОДТРК «Буковина». Внаслідок інциденту постраждало обладнання ТВА, з яким ОДТРК ділить одну частоту (обидва канали мовлять на 34 ТВК у Чернівцях: ТВА має 20 годин на добу, а ОДТРК - 4 години на добу). Мовлення каналу ТВА не відновлювалося через недопуск фахівців телеканалу до приміщення, де сталася аварія. Проблеми на ТВА почалися після конфлікту співвласників каналу Людмили Пишної та Василя Забродського. Аби відновити мовлення працівники ТВА зверталися з заявою до Президента України Віктора Януковича.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.