Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Зеонбуд» планує надавати телекомпаніям знижку до 75%


    14 мая 2013 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    «Зеонбуд» планує надати телекомпаніям знижку до 75%. Про це повідомила прес-служба компанії.


    Як повідомив геральний директор «Зеонбуду» Віктор Галич, такі знижки компанія планує надавати до кінця 2014 року.


    «Компанією підготовлений проект системи знижок, який дасть можливість надати телекомпаніям додаткову знижку в розмірі до 50% до тарифів. У проекті заплановано, що система знижок буде діяти до кінця 2014 року», - розповів пан Галич.


    Рішенням про надання знижок «Зеонбуд» планує полегшити телекомпаніям перехід на цифрове телебачення. Оператор вже почав обговорення цього питання з провідними загальнонаціональними телеканалами.


    «Ми розуміємо об'єктивні складності телекомпаній при переході на цифрове телебачення і таким рішенням плануємо продемонструвати індустрії свою конструктивну позицію. Дуже важливо, щоб це були кроки на зустріч один одному всіх учасників процесу. Сподіваємося, що це допоможе телекомпаніям не мати заборгованостей по платежах і активно сприяти просуванню цифрового телебачення шляхом трансляції інформаційних роликів про перехід країни на цифрове телебачення»- сказав Віктор Галич.


    Остаточне рішення про систему знижку буде оприлюднено після того як компанія вирішить питання з отриманням відстрочки з погашення кредиту, отриманого підприємством на будівництво цифрової мережі в 2010 році.


    Нагадаємо, що зараз, за договорами з телекомпаніями, «Зеонбуд » надає знижку на 25% від тарифу, якщо рішення про додаткову знижку 50% буде прийнято, то загальна знижка може скласти 75%.


    Раніше голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко заявляв, що вважає тарифи на цифрове мовлення для телекомпаній завищеними і такими, що потребують перегляду. А представники Незалежної Асоціації Мовників з приводу обґрунтованості тарифів «Зеонбуду» зверталися до Антимонопольного комітету України.

    Нагадаємо, відповідно до тарифів компанії «Зеонбуд», повна вартість розповсюдження сигналу в мережі «Зеонбуду» зі 166 передавачів (з урахуванням ПДВ і без урахування знижок) для загальнонаціонального телеканалу становитиме близько 2,9 млн грн на місяць. До липня 2012 року варість зі знижкою 50% становила близько 1,4 млн грн на місяць, до серпня 2013-го зі знижкою 25% становитиме близько 2,2 млн грн на місяць.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.