Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Кирило Лукеренко і Денис Бігус залишають ТВі


    3 мая 2013 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Редактор програми журналістських розслідувань «Знак оклику» Кирило Лукеренко (на фото) та журналіст розслідувальних програм Денис Бігус, переможець конкурсу «Честь професії», звільняються з каналу ТВі. Цю інформацію бюро «Свідомо» «Телекритиці» підтвердив пан Лукеренко.



    «Ми робили розслідування (зміни власності каналу ТВі. - ТК) зі "Знаком оклику" і подумали, що в ситуації, яка склалася, нелогічно залишатися», - пояснив пан Лукеренко причини звільнення.



    «Сказати, що я сказав і залишитися після цього працювати було б як мінімум трохи дивно», - написав на своїй сторінці у Facebook Денис Бігус.



    Про рішення з приводу роботи на ТВі інших журналістів розслідувальних програм «Знак оклику» і «Тендер-ньюз» панові Лукеренку наразі невідомо. «Хтось іще може вирішити (піти чи залишитися. - ТК). У кожного своя ситуація: діти, кредити...», - каже він.



    Ведуча «Тендер-ньюз» Наталія Седлецька сказала «Свідомо», що не готова коментувати своє майбутнє на каналі.



    Сам Кирило Лукеренко має багато планів, але конкретних пропозицій щодо подальшої роботи поки не має.



    Нагадаємо, журналісти «Знаку оклику» і «Тендер-ньюз» Наталія Седлецька, Денис Бігус, Тетяна Шустрова, Любомир Ференс і Максим Савчук провели власне розслідування щодо законності передачі контролю над телеканалом. Свої висновки вони оприлюднили у спецвипусках програм, що вийшли 30 квітня у вечірньому ефірі ТВі. З розслідування випливає, що Олександр Альтман, який називає себе новим власником ТВі, не надав жодних доказів цього та має борги за споживчими кредитами.



    Новопризначений гендиректор ТВі Артем Шевченко, який є ведучим «Знаку оклику», заявив, що не вважає матеріал зробленим професійно, але погоджується на його оприлюднення, щоб не перешкоджати діяльності своїх журналістів.



    Раніше, 29 квітня, 32 журналісти ТВі заявили про своє звільнення з каналу, оскільки не можуть гарантувати своєму глядачеві надання об'єктивної та неупередженої інформації і вважають, що люди, які називають себе новими власниками та менеджерами телеканалу, зруйнували репутацію ТВі.



    Кирило Лукеренко народився в Києві, закінчив Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, навчався також в Америці, Угорщині, Великобританії. У журналістиці - з 1988 року. Працював у студії Олександра Ткаченка «Нова студія», в українській службі BBC, у новинах Нового каналу (випусковим і шеф-редактором), у компанії «НІС» (випусковим редактором «Подробностей» на «Інтері»), очолював редакцію публіцистичних програм НТН, був прес-секретарем Арсенія Яценюка, з 2012 року - на ТВі.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.