Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Сергій Дорофеєв переходить на «Інтер»


    6 апреля 2013 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Ведучий програми «Портрети з Сергієм Дорофеєвим» на 5-му каналі, Сергій Дорофеєв переходить на «Інтер». Цю інформацію джерел «Української правди» «Телекритиці» підтвердив сам журналіст.



    Нагадаємо, у січні цього року співпрацю з 5-м каналом припинила ведуча Анна Безулик.



    Як стало відомо, у понеділок, 8 квітня, журналіст планує записати для «Інтера» інтерв`ю з патріархом Кирилом.



    За джерелами «Телекритики», очікується, що Сергій Дорофеєв працюватиме у команді Анни Безулик на проекті «Позаочі». Нагадаємо, за форматом, у «Позаочі» подаються інтерв’ю з відомими особами. Програма стартувала на «Інтері» в 2007 році. У вересні минулого року на основі цього проекту на «Інтері» стартував проект «Люди світу».



    У коментарях ТК Сергій Дорофеєв розповів, що нині вивчає організаційні питання щодо можливості співпраці у кількох проектах, а інформацію щодо роботи над «Позаочі» назвав новою для нього. «Наразі усі деталі лише розглядаються в рамках переговорів між мною та "Інтером"», - сказав журналіст.



    Щодо свого особистого рішення Сергій Дорофеєв відзначив, що бачить на «Інтері» більше можливостей для реалізації себе як медіаменеджера і ведучого, ніж мав на 5-му каналі. «Це мій перший канал, на якому я працював в Україні. Це канал, що гарантував та забезпечив мені високу ступінь професійної свободи. За це я завжди буду вдячний своїм співробітникам і колегам з 5-го каналу, та особисто Петру Олексійовичу Порошенку», - сказав ведучий.



    Також він додав: «Мені би хотілося, щоб аналогічна ступінь професійної свободи була в мене й на телеканалі "Інтер". Це велика компанія з великим телевиробництвом, і така робота ближча до того, чим я опікувався в Мінську. На 5-му, каналі форматному, мені цього бракувало».



    Сергій Дорофеєв - теле- і радіоведучий, викладач маркетингу ЗМІ з Білорусі. Жив і працював у Мінську. У Білорусі його останній телеефір відбувся під час президентських виборів (ток-шоу «Вибір» від 19 грудня 2010р.) Після цього ефіру президент Білорусі Олександр Лукашенко назвав Дорофеєва "молодим журналістом, якого потрібно поставити на місце". Сергій пішов з білоруського каналу ОНТ та в 2011-му розпочав співпрацю з українським 5-мканалом». У листопаді 2012 року відзначений премією «Телетріумф» у номінації «Інтерв'юер».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.