Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Новий канал закрив «Спорт-Репортер»


    30 марта 2013 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    З 29 березня після 14 років роботи проект «Спорт-Репортер» на Новому каналі припинив вихід. Цю інформацію ведучий програми Слава Варда підтвердив у коментарях «Телекритиці».

    «Генеральний директор Володимир Локотко повідомив, що Новий канал більше не потребує послуг нашої команди», - розповів Слава Варда. Також він відзначив, що цього року вперше холдинг не домовився зі спонсором для «Спорт-Репортера».

    Директор департаменту маркетингу і PR Нового каналу Ольга Балабан у коментарях ТК зазначила: «"Спорт-Репортер" закрили через те, що еволюційно зникла потреба глядачів у 3-хвилиних спортивних випусках. Ті, хто любить спорт, стежать за спортивними подіями на спортивних каналах».

    Роботу втратили шість працівників редакції. Окрім Слави Варди, це ведуча Ірина Литвин, Артем Карабець, Максим Дорошенко та Євгенія Золотоверха. Шостий член команди, Владислав Бичок працюватиме в команді «Репортера».

    Як зазначив ведучий, команда обурена тим що, за розпорядженням керівництва, не мала можливості попрощатися з глядачами. «Ми підготували сюжет, у якому подали хроніку розвитку програми й визначних для українського спорту досягнень. Там не було ні критики, ні претензій до каналу - про них ми, як дорослі люди, відразу сказали керівництву у вічі. Ми просто хотіли сказати "До побачення"», - розповів Слава Варда. За його словами, під час останнього випуску керівник редакції Михайло Шаманов сказав, що «Новий - канал яскравий і позитивний, і прощання не вписується в його концепцію». Також ведучий додав: «Під час останнього прямого ефіру Михайло Шаманов прийшов до апаратної проконтролювати, яким буде останній ефір, хоча зазвичай не робив цього ніколи».

    Замість сюжету Слава Варда, який вів випуск 29 березня, попрощався з глядачами особисто.

    За словами ведучого, нікому з журналістів «Спорт-репортера» роботи на каналі не пропонували. У відділі кадрів лише нагадали про дві вакансії журналістів у проекті «Підйом». «У нас дуже дружній колектив. Ми завжди працювали злагоджено, і звільнятися вирішили усі разом, прийнявши умови каналу щодо сплати компенсації. А рішення Влада Бичка ми підтримали», - сказав Слава Варда. За його словами, найближчими днями команда вирішуватиме, де продовжуватиме діяльність - у медіа, чи знайде застосування в іншій сфері.

    Щоденні випуски новин «Спорт-Репортер» безперервно виходили в ефірі Нового каналу протягом 14-ти років. Першою ведучою проекту була Лідія Таран. Останній період часу існування програми її обличчями були Слава Варда та Ірина Литвин.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.