Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада не стала застосовувати санкції до НРКУ, «Ери», КДР ТРК і ТВінфо


    21 марта 2013 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення взяла до відома наявність порушень у діяльності Національної радіокомпанії України (НРКУ), ТРК «Ера», Київської державної регіональної ТРК (КДР ТРК) і ТОВ «Інфо24» (телеканал ТВінфо). Відповідні рішення регулятор ухвалив за результатами планових перевірок ліцензіатів.

    НРКУ, за даними Нацради, порушує частину 4 статті 12 закону «Про телебачення і радіомовлення», оскільки її статутні документи не передбачають створення редакційної ради. НРКУ вже має п'ять попереджень. Нацрада вирішила не звертатися до суду по анулювання ліцензії, а взяла до відома наявність порушень, зобов'язавши НРКУ усунути їх протягом місяця.

    ТРК «Ера» (супутниковий телеканал «Ера»), за даними Нацради, має відхилення від програмної концепції: збільшено кількість іноземних програм (з 2 до 5 годин на добу), розважальних (з 3 годин до 5 годин на добу), удвічі збільшено кількість культурологічних і дитячих програм. При цьому зменшено обсяги власного виробництва (з 13 годин до 7 годин 24 хвилин на добу), вітчизняних програм (на три години).

    КДР ТРК (ліцензія на мовлення в цифровому мультиплексі МХ-5), за даними Нацради, теж має відхилення від програмної концепції, а також її логотип не відповідає вказаному в ліцензії. Нагадаємо, з кінця грудня 2012 року КДР ТРК в ефірі стала Центральним каналом. Але ці зміни досі не відображено в ліцензії.

    ТВінфо (телеканал, заснований журналістами і топ-менеджерами ТВі) має відхилення від програмної концепції: збільшено кількість національного продукту, власного виробництва, інформаційних, культурно-просвітницьких програм і фільмопоказу, зменшено обсяг категорії «інше» і відсутні іноземні програми.

    Нацрада зобов'язала всі компанії протягом місяця усунути порушення і привести свою діяльність до ліцензійних умов.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.