Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Івано-Франківська ОДТРК зможе почати цифрове мовлення тільки після розподілу капітальних видатків Кабміном


    26 февраля 2013 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Івано-Франківська ОДТРК досі залишається єдиним мовником у системі Держкомтелерадіо, який не має телевізійної складової

    У 2012 році майже всі обласні державні телерадіокомпанії розпочали цілодобове ефірне цифрове мовлення. Про це 25 лютого на засіданні підсумкової колегії Державного комітету телебачення і радіомовлення повідомив голова Держкомтелерадіо Олександр Курдінович.



    Однак, за результатами перевірок Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, досі не розпочала мовлення Івано-Франківська ОДТРК.



    У коментарі «Телекритиці» пан Курдінович пояснив, що ОДТРК, яка єдиною досі не мала й аналогового телевізійного мовлення (тільки радіомовлення), торік не змогла освоїти кошти для технічного оснащення.



    «В Івано-Франківської ОДТРК немає телевізійної складової. На жаль, минулого року вони не змогли освоїти кошти, не змогли вчасно провести відповідні тендерні процедури, щоб не допускати порушення. По суті, вони відмовилися від грошей, які передбачалися. Але ми ці гроші використали для технічного переснащення телеканалу «Культура», Луганської ОДТРК і ще по дрібницях», - пояснив пан Курдінович.



    Чи розпочне Івано-Франківська ОДТРК цифрове мовлення цього року - залежатиме від розподілу капітальних видатків Кабміном. «Цього року ми жодних капітальних видатків не маємо. Ми сподіваємося на рішення Кабінету Міністрів під час розподілу централізованих капітальних видатків. Тільки після цього буде можливість технічно забезпечити Івано-Франківську ОДТРК і розпочати цифрове мовлення», - додав голова Держкомтелерадіо.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.