Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Плюси» продаватимуть рекламу на Discovery Channel


    29 января 2013 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Сейлз-хаус групи «1+1 медіа» - «Плюси» - уклав угоду з Discovery Networks щодо продажу рекламних можливостей каналу Discovery Channel. Про це повідомляє прес-служба Discovery Networks.



    У межах угоди «1+1 медіа» отримала ексклюзивні права на продаж реклами і неексклюзивні права на реалізацію спонсорських проектів на Discovery Channel на території України.



    Минулого року партнером Discovery Networks щодо продажів реклами в Україні була компанія «Відео Інтернешнл Україна».



    «Наші сильні сторони - найвища якість контенту і чітке таргетування, які забезпечують точне попадання в аудиторію. Ми впевнені, що "1+1 медіа" допоможе українським клієнтам наочно побачити ці переваги», - наголосила Олена Скобелєва, директор з продажу реклами Discovery Networks у Північно-Східній Європі.



    Комерційний директор «1+1 медіа» Валерій Варениця у свою чергу зазначив, що йому приємно працювати з якісним контентом, який пропонує Discovery Networks. «Після такої операції пул каналів, чиї інтереси ми представляємо, став ще ширшим і, впевнений, буде цікавим рекламодавцям», - додав він.



    Нагадаємо, сейлз-хаус «Плюси» у 2013 році також продає рекламні можливості каналів Tonis, 5 канал, «Ера», Перший національний, «НТВ Мир», RU music і OTV.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.