Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Канал Tonis повертається до документалістики


    25 января 2013 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Телеканал Tonis збільшить кількість документальних лінійок, а ток-шоу «Соціальний статус» відтепер зосередиться на актуальних темах і виходитиме два рази на тиждень. Про це повідомляє прес-служба каналу.



    З січня на каналі виходитимуть пізнавальні, історичні, біографічні документальні стрічки та картини про світ дикої природи, які транслюватимуться переважно у форматі HD.

    Зокрема, наступного тижня в ефір вийдуть британські стрічки: «Неймовірні подорожі», «Пригоди в Північному морі», «Повернення білого лева», «Дикі коні острова Сейбл» та інші.



    Також змінюєть слот ток-шоу «Соціальний статус». Тепер проект зосередиться на пенсійних і правових питаннях і виходитиме двічі на тиждень о 17.45: «Соціальний статус: ваша пенсія» - щовівторка (ведучий Василь Бирзул), «Соціальний статус: ваші права і пільги» - щочетверга (ведучий Юрій Спасокукоцький).



    З понеділка по п'ятницю о 20.00 замість програми «Соціальний статус» виходитиме документальний російський цикл «І ти, Брут. Всесвітня історія зрад».



    «Тональність каналу залишатиметься незмінною: Tonis і надалі формуватиме позитивний настрій у своїх глядачів і транслюватиме програми, позбавлені насилля та політичних сварок», - йдеться у повідомленні каналу.


    Нагадаємо, 1 грудня 2011 року Tonis змінив формат на соціальний. Тоді ж було запущено щоденне соціальне ток-шоу «Соціальний статус»

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.