Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада позапланово перевірить Черкаську ОДТРК


    18 января 2013 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Нацрада перевірить «ТРК «НБМ» у Черкасах та Черкаську ОДТРК у відповідь на звернення Адміністрації Президента України, Генеральної прокуратури, Прокуратури Черкаської області, у яких йшлося про перевірку фактів, викладених у заяві голови Громадського об’єднання «Комітет підтримки Миколи Мельниченка» В.Коломійця та вжиття відповідних заходів. Про це повідомляє прес-служба Нацради.


    У зверненні громадської організації, яке також надійшло до Національної ради, зокрема, зазначалося, що «місцева телекомпанія ТОВ ТРК «Медіа центр», яка перекриваючи центральний телевізійний канал – «п’ятого каналу», систематично протягом доби, в різні часові відрізки (часто некоректно, обриваючи на півслові програми з виступами не тільки ведучих, гостей, а й народних депутатів та Президента України) здійснюють самостійну трансляцію рекламних блоків, політичної реклами або комерційних програм».
    Крім того, у заяві йдеться також про Черкаську ОДТРК, в ефірі якої, на думку дописувача, здійснюється ретрансляція ТОВ ТРК «Ільдана».

    "Національна рада зобов’язана реагувати на звернення громадськості. Звернення про яке йдеться, надіслане до національного регулятора від чотирьох різних суб’єктів з вимогою відповідного реагування у визначений законодавством спосіб. Для об’єктивного з’ясування ситуації Національна рада і здійснить позапланові перевірки!, - йдеться у розповсюдженому релізі.

    Источник: mediabusiness
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.