Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Дитячий канал «Піксель» став абсолютним рекордсменом за аудиторією 4-9 (міста 50 тис.+)


    2 января 2013 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    За підсумками 2012 року, дитячий телеканал номер один в Україні «Піксель» став абсолютним рекордсменом за удиторією 4-9 (міста 50 тис.+). З часу переформатування каналу середня частка телеперегляду за вказаною аудиторією сягла позначки 4,73%, тоді як 2011 року вона становила всього 0,07%!



    Також високих показників каналу вдалось сягти за аудиторією жінки 25-35. Порівняно із 2011 роком, середня частка за вказаною аудиторією зросла до 0,93, що у 5 разів перевищує відповідні показники попереднього року.



    Протягом 2012 року «Піксель» також динамічно нарощував частку перегляду за аудиторією 18-54 (міста 50 тис.+). Порівняно з 2011 роком, частка перегляду за вказаною аудиторією сягла позначки 0,40%, що на 233% більше за відповідні показники попереднього року.

    Дитячий канал «Піксель» став абсолютним рекордсменом за аудиторією 4-9 (міста 50 тис.+)


    2012 року «Піксель» став першим українським дитячим каналом, який запустив якісний навчальний проект власного виробництва. «ТВ-Абетка» - проект, що навчає малюків українських літер та слів, одразу завоював прихильність аудиторії. Середня частка перегляду програми сягла позначки 0,68%, що на 70% перевищило середню частку каналу за аудиторією 18-54, міста 50 тис.+.



    Згідно із аналітичними даними, найрейтинговішими проектами телеканалу «Піксель» 2012 року стали такі мультсеріали, як «Баранчик Шон» (Shaun the Sheep), «Овечки-чемпіони» (Championsheeps), «Смішарики» (Смешарики), «Шафа Хлої» (Chloe's Closet), «Сім'я Чомучок» (Why Why Family), а також блок розвиваючих телепрограм від одного з найвідоміших дитячих телеканалів світу «Baby TV».



    Телеканал «Піксель» з'явився у ефірі 15 квітня 2012 року. Канал дивляться наймолодші глядачі разом зі своїми батьками. Основу програмного наповнення «Пікселя» становлять навчальні, пізнавальні, розвиваючі та якісні розважальні проекти для наймолодшого глядача. У листопаді 2012 року журі національної премії України в галузі телебачення «Телетріумф» визнало телеканал «Піксель» «Відкриттям року».



    Наступного, 2013 року телеканал планує і надалі нарощувати показники за вказаними аудиторіями, а також запустити нові якісні проекти власного виробництва.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.