Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Медіа-профспілка пропонує гендиректору ДТРК «Крим» Степану Гулеватому піти у відставку


    1 декабря 2012 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Позиція гендиректора ДТРК «Крим» Степана Гулеватого стосовно конфлікту між журналістом телерадіокомпанії Шевкетом Ганієвим і депутатом кримського парламенту Олександром Мельником свідчить про невідповідність керівника ЗМІ займаній посаді. Про це «Аргументам недели - Крым» повідомив голова Незалежної медіа-профспілки (НМПУ) Юрій Луканов.



    «Я думаю, що було б логічно, щоб глава цієї організації, ДТРК «Крим», пішов у відставку. Ви пам'ятаєте нашу заяву стосовно попереднього керівника телекомпанії? (попередній керівник каналу Валерій Гуменюк відзначився тим, що за його розпорядженням всім працівникам телекомпанії були присвоєні персональні номери, а пізніше на його вимогу був знятий з ефіру повтор новинної кримськотатарської програми "Хаберлер" через те, що в ній не згадувалось про соціальні ініціативи президента. Після цього НМПУ вимагав відставки Гуменюка. - «АН-Крым»). На ДТРК «Крим» відбувається щось дивне з керівниками. У цій ситуації директор телекомпанії підставив журналіста, він не став його захищати. Навіть якщо журналіст, припустимо, не зовсім був правий, але реакція політика була явно неадекватна, ніби це реакція не політика, а вельможі феодального стосовно до кріпака, який наважився попросити, щоб той вів себе тихіше, тому що він робить запис для телебачення», - сказав Луканов.



    Глава НМПУ відзначив, що гендиректор телеканалу повинен був захистити свого підлеглого від образ парламентаря.



    «Відповідно, глава організації повинен був, по крайній мірі, промовчати, а ще краще - захистити свого журналіста. Якщо він виставляє журналіста таки чином, то він явно неадекватний і не відповідає своїй посаді», - зазначив Луканов, додавши, що його висловлювання можна вважати офіційною заявою медіа-профспілка України з приводу позиції, яку зайняв Степан Гулеватий стосовно конфлікту між Шевкетом Ганієвим і Олександром Мельником.



    Як уже повідомляла «Телекритика», кримський депутат накинувся на редактора ДТРК «Крим» Шевкета Ганієва з нецензурною лайкою, погрозами та образами у відповідь на прохання говорити тихіше. Журналіст намагався записати стендап у фойє кримського парламенту і звернувся до депутата Олександра Мельника, який занадто голосно розмовляв по мобільному телефону. Подробиці інциденту було зафіксовано на відео.



    Гендиректор ДТРК «Крим» Степан Гулеватий вважає, що конфлікт між його підлеглим, редактором кримськотатарської редакції Шевкетом Ганієвим і депутатом кримського парламенту стався з вини журналіста.



    30 листопада депутат Олександр Мельник заявив, що жалкує через те, що занадто експресивно зреагував на прохання старшого редактора творчого об'єднання кримськотатарських програм ДТРК «Крим» Шевкета Ганієва. Однак при цьому депутат зазначає, що різкі слова на адресу журналіста стали наслідком провокаційних висловлювань останнього, а відео інциденту, яке з'явилося у інтернеті, вирване з загального контексту.



    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.