Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Bloomberg Television і БТБ уклали угоду щодо поставки контенту


    12 ноября 2012 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Канал БТБ (ТОВ «Банківське телебачення») та Bloomberg Television 12 листопада оголосили про угоду щодо поставок контенту. Цю інформацію «Телекритиці» підтвердила генеральний директор каналу Світлана Криворучко.



    Канал ділових та фінансових новин BloombergTV постачатиме ділові та фінансові відеоновини, а також телевізійний контент цілодобовому україномовному каналу БТБ. Про це йдеться в офіційному прес-релізі партнерів.



    «Ми раді запропонувати глядачам каналу БТБ щоденну добірку оригінального відео Bloomberg Television, інтерв'ю та сюжетів. Перевіреними, точними та вчасними діловими новинами ми завоювали довіру світових лідерів, а також людей, які ухвалюють відповідальні рішення по всьому світу. Зараз і глядачі, що розмовляють українською, можуть отримати користь від нашого неодноразово відзначеного нагородами контенту, інтерв'ю та репортажів», - зазначив Малкольм Фрід, виконавчий директор Bloomberg Television у Європі, Африці та на Близькому Сході.



    «Співпрацювати із незмінним лідером ділового мовлення в світі - телеканалом Bloomberg - велика честь для нас, - каже Світлана Криворучко. - Наш канал вважає за свою головну мету підвищення фінансової грамотності українців. Ми переконані, що український глядач давно потребував якісних і цікавих програм ділового та фінансового спрямування, які висвітлюють не лише події в Україні, але й в усьому світі. Завдяки партнерству з Bloomberg TV, ми можемо надати нашим глядачам доступ до найсвіжішої та найповнішої фінансової інформації про найбільші ринки світу. Тепер українські телеглядачі матимуть унікальну нагоду дивитися найкращі телепрограми виробництва Bloomberg Television».



    У рамках угоди Bloomberg Television надаватиме у розпорядження каналу БТБ оригінальні інтерв'ю, новинні репортажі та інший програмний продукт, який телеканал перекладатиме українською мовою. Bloomberg Television висвітлює новини бізнесу, економіки та політики за допомогою понад 2400 фахівців, які працюють у 146-ти бюро 72-х країн світу, а також студій у Нью-Йорку, Лондоні та Гонконгу.



    Нагадаємо, ТОВ «Банківське телебачення» створене у 2011 році за рішенням правління Національного банку «з метою інформаційного забезпечення громадян та суспільства своєчасною, достовірною та повною інформацією про політику Національного банку». Постановою НБУ від 17 червня при створенні ТОВ «Банківське телебачення» було внесено 10 млн гривень статутного капіталу.



    У липні 2011 року «Банківське телебачення» отримало супутникову ліцензію, у серпні - ефірну цифрову в загальнонаціональному мультиплексі МХ-5 з правому мовити у форматі високої чіткості HD.



    У квітні 2012 року «Банк-TV» відкоригував програмну концепцію, зменшивши кількість інформаційно-аналітичних програм і додавши 3 години реклами на добу. У квітні ж головним продюсером каналу стала Людмила Обертинська. Головним редактором телеканалу стала Світлана Коляда, а директором - Світлана Криворучко.



    У серпні 2012 року канал змінив логотип «Банк-TV» на БТБ.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.