Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ТВі готує ніч і ранок виборів


    26 октября 2012 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    28 жовтня, у день виборів до Верховної Ради, телеканал ТВі готує спеціальний проект «Ніч виборів». Про це «Телекритиці» розповіла заступник генерального директора каналу Наталя Катеринчук.

    З 15:00 до 20:00 на ТВі щогодини виходитимуть 5-хвилинні випуски новин з Олексієм Ліхманом. А о 20:00 стартує програма «Ніч виборів» у форматі «Політклубу», що триватиме орієнтовно до 2:00-3:00.

    Спецпроект вестиме Віталій Портников. На окремому майданчику бліц-інтерв’ю запусуватиме Вахтанг Кіпіані. При цьому продовжать виходити щогодинні випуски новин з Олексієм Ліхманом.

    На ТВі обов’язково будуть включення з ЦВК, зі штабів, з проблемних дільниць, куди готові оперативно виїжджати знімальні групи каналу.

    Канал планує оголошувати результати декількох екзит-полів – національного (консорціум, що складається з Київського міжнародного інституту соціології, фонду «Демократичні ініціативи» і Центру Разумкова), а також Research&Branding Group. «Ми дамо кілька варіантів екзит-полів, щоб показати різноманіття їх проведення або тенденції, які вони будуть відображати», – пояснила Наталя Катеринчук.

    Наступного дня після голосування, 29 жовтня, о 7:00 стартує ранковий поствиборчий інформаційно-аналітичний блок, який вестимуть Ілона Довгань і Віталій Гайдукевич. У програмі оприлюднюватимуть попередні результати голосування, інформацію про порушення, яку канал збиратиме від своїх глядачів і громадських організацій.

    «Якщо увечері говоритимуть про смисли і тенденції, то ранок має бути більш насичений відео і результатами», – зазначила Наталя Катеричнук.

    Ранковий ефір триватиме щонайменше до 10:20, але залежно від ситуації канал може продовжити його до 12:00.

    З 15:00 щогодини 29 жовтня знову йтимуть 5-хвилинні випуски новин.

    Источник: mediasapiens
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.