Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Воля» нагадала, що попереджала ТВі про переведення в цифровий пакет


    16 октября 2012 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    16 жовтня телеканал ТВі без попередження зник з аналогових пакетів компанії «Воля» у чотирьох містах - Полтаві, Херсоні, Сімферополі та Сумах. Про це заявив заступник директора ТВі з питань розвитку Олександр Півнюк.



    Замість аналогу ТВі переміщено у цифровий базовий пакет. Таким чином, за словами пана Півнюка, канал втратив у цих містах дві третини абонентів.



    Компанія«Воля», коментуючи «Телекритиці» заяву каналу ТВі, нагадала, що наприкінці серпня інформувала ЗМІ та всіх своїх партнерів (в тому числі і канал ТВі) про те, що протягом вересня-жовтня будуть відбуватися зміни в наповненні пакетів по всій країні.



    Це рішення було прийняте на виконання рішення Національної ради з питань телебачення та радіомовлення про перелік програм універсальної програмної послуги (УПП), у зв'язку із чим «Воля» збільшила кількість каналів у мінімальному пакеті. «Цей пакет, в залежності від міста, буде розширено на 10-15 каналів, серед яких розважальні, інформаційні, спортивні та канали іншої тематики. При цьому, внаслідок певних обмежень частотного ресурсу близько десяти каналів (у тому числі і ТВі) переводяться з аналогової технології надання доступу на цифрову технологію забезпечення доступу до таких каналів», - зазначили в прес-службі «Волі».



    Усі канали, яких торкнулися ці зміни, наприкінці серпня були попереджені про переведення в цифрові пакети, наголошує «Воля», а також про те, що ці зміни в цілому по компанії будуть проходити протягом двох місяців. «При цьому ніяких додаткових специфічних повідомлень щодо строків переведень у кожному конкретному місті не робилося, оскільки було проговорено, що терміни переведення залежать від термінів отримання рішень по внесенню змін в пакети з боку Національної ради і готовності технічних служб до зміни наповнення соціальних пакетів, зо надаються за аналоговою технологією доступу (розширення списку обов'язкових каналів)», - пояснили в компанії.



    «Воля» повідомила, що запровадила спеціальні умови, за якими абонент протягом декількох місяців після зміни в наповненні пакетів може дивитися всі доступні в його місті канали у цифровому пакеті за ціною, яку раніше він платив би тільки за один аналоговий базовий пакет.



    Нагадаємо, «Воля» завершила переоформлення ліцензій через зміни УПП 3 жовтня.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.