Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Караоке на майдані» продали в Казахстан


    10 сентября 2012 | Телевидение / На украинском языке / ex-СССР | Добавил: Kravtsova Olga
    Формат «Караоке на майдані», правами на який володіє компанія «Студія В.І.К.», проданий у Казахстан. Про це повідомляє прес-служба каналу СТБ.



    Формат програми продано за кордон уперше, зазначив ведучий, продюсер та співавтор програми Ігор Кондратюк. Раніше ліцензію на виробництво купували українські регіональні телеканали.



    26 серпня на казахському телеканалі КТК вийшов перший випуск програми під назвою «Мега-караоке».



    Компанія Sky Production, яка виробляє «Мега-караоке» для телеканалу КТК, запросила вести проект казахського телеведучого Андрія Малишева. Програма знімається в Алмати, в розважальному центрі «Мега». Від назви центру походить і її назва. Оригінальну назву «Караоке на майдані» вирішили не використовувати, за інформацією прес-служби, через те, що «мейдан» по-казахськи означає «війна».



    Перші випуски допомагав знімати режисер українського «Караоке на майдані» Віталій Жданок.



    За словами продюсера програми Віктора Єлисєєва, прем'єра «Мега-караоке» увійшла до топ-5 телепрограм дня (26 серпня), зайнявши третю позицію в рейтингу перегляду телевізійних програм у Казахстані.



    «Караоке на майдані» виходить на СТБ з 2009 року. До цього програма виходила на «1+1» та «Інтері». «Караоке на майдані» - один з найбільш тривалих проектів, в українському ефірі він уже 12 років. Раніше Ігор Кондратюк заявляв, що проектом цікавились у Казахстані, Латвії та Литві.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.