Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Інтер» купив права на трансляцію матчів збірної України з футболу до 2014 року


    4 сентября 2012 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Телеканал «Інтер» транслюватиме всі товариські матчі збірної України та її відбіркові матчі на Чемпіонат світу 2014 року. Відповідний договір про ексклюзивні права на трансляцію всіх матчів національної збірної до 2014 року підписали «Інтер» і ПрАТ «Україна футбол інтернешнл», ексклюзивний комерційний агент Федерації футболу України, повідомляє прес-служба каналу.

    Вартість угоди сторони не розголошують.

    Раніше «Інтер» транслював товариські матчі збірної до початку Чемпіонату Європи 2012 року. У червні «Інтер» заявляв, що продовжив на півроку співпрацю з Федерацією футболу України на трансляцію матчів збірної.

    Генеральний директор «Україна футбол інтернешнл» Олег Шкреба вважає «абсолютно природним» продовження співпраці з «головним каналом країни». «"Інтер" впевнено посідає перше місце в списку телевізійних каналів України, що дає нам абсолютну впевненість у правильності нашого вибору», - зазначив пан Шкреба.

    Футбольний сезон на «Інтері» відкриє матч між національними збірними Англії та України, що відбудеться 11 вересня в Лондоні, на стадіоні «Вемблі» о 22:00 (за київським часом).

    «Збірна України не брала участі в офіційних матчах (за винятком трьох матчів на Євро-2012) вже майже три роки. А напруга в таких іграх значно перевищує напругу в матчах товариських. І це дивовижно, що наша команда починає свій шлях на Чемпіонат світу 2014 саме протистоянням з англійцями. Адже кожен уболівальник пам'ятає поєдинок проти збірної Англії на Євро-2012. І той незарахований гол у ворота англійців, і всі свої емоції з цього приводу»- коментує Сергій Долбілов, керівник редакції документальних та спортивних проектів телеканалу« Інтер».

    До кінця 2012 року «Інтер» також транслюватиме матчі:

    Молдова - Україна, 12.10.12;
    Україна - Чорногорія, 16.10.12;
    Болгарія - Україна, 14.11.12.

    Нагадаємо, що матчі Євро-2012 транслювали Перший національний, «Україна» і «Футбол».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.