Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Погоду» на TОНІСі вестиме фіналістка «Голосу країни» Ангеліна Моняк


    3 сентября 2012 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Фіналістка вокального шоу «Голос країни» каналу «1+1» Ангеліна Моняк почала вести з 1 вересня прогноз погоди на телеканалі ТОНІС. Програма виходить п'ять разів на день і надає інформацію про погодні умови в Україні, а також на курортах нашої країни та світу. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

    «Погоду» на TОНІСі вестиме фіналістка «Голосу країни» Ангеліна Моняк


    Для Ангеліни Моняк це перший досвід роботи на телебаченні і в якості ведучої. «Робота на телеканалі ТОНІС дає мені можливість працювати і навчатися в Києві. Я вважаю, що саме українська оперна школа співу буде найкращою основою для формування мене, як професіонала», - зазначила ведуча.

    «Ми хочемо розвивати цей проект з використанням унікальних можливостей Ангеліни, адже вона - дуже талановита дівчина, - вважає генеральний директор телеканалу Олександр Бутко. - Тож я впевнений, що "Погода" з Ангеліною Моняк незабаром принесе глядачам каналу чимало сюрпризів».

    21-річна Ангеліна Моняк народилася в Ужгороді в родині робітників. Ще з раннього дитинства вона уявляла себе співачкою на сцені. Згодом спеціалісти дійсно виявили в неї колоратурне мецо-сопрано. У 19 років вона почала професійно займатися співом у музичному училищі Ужгорода. На початку 2012 року Ангеліна взяла участь у всеукраїнському вокальному шоу на телеканалі «1+1», де посіла друге місце.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.