Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Воля» переводить ТВі у дорожчий пакет


    31 августа 2012 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Найбільший у країні оператор кабельного телебачення - компанія «Воля» - з 5 вересня припинить транслювати телеканал ТВі у базовому пакеті своїх послуг «Україна і світ». Цю інформацію, оприлюднену гендиректором ТВі Миколою Княжицьким у Facebook, підтвердив президент «Волі» Сергій Бойко, пише газета «Коммерсантъ. Украина».



    Канал буде переведений у розширений пакет «Всесвіт» (80 грн на місяць проти 47 грн в «Україна і світ»), який з 5 вересня розшириться з 91 до 110 телеканалів. «У нас проходить уніфікація пакетів у всіх 20 містах мовлення, а також їх розширення через рішення Нацради про обов'язкову трансляції цифрових ефірних каналів», - розповів пан Бойко.



    Причиною переведення ТВі в більш дорогий пакет стали його високі рейтинги, стверджує президент «Волі». «Наші маркетологи стверджують, що велика частина аудиторії цього каналу і так підписані на" Всесвіт ", а для тих, хто ще не підписався, це буде стимулом змінити пакет», - зазначив пан Бойко. За даними пана Княжицького, у «Волі» в Києві близько 250 тис. абонентів, підписаних на пакет «Україна і світ» і 78 тис., підписаних на «Всесвіт».



    ТВі поки не планує домагатися повернення в базовий пакет «Волі» у судовому порядку, але закликає своїх телеглядачів самим звертатися в суди проти провайдерів. «Є люди, які підключалися до мереж, щоб дивитися нас. Ми розраховуємо, що під їх тиском оператори будуть зацікавлені повернути нас до свої мережі», - говорить пан Княжицький.



    За словами пана Княжицького, від трансляції ТВі відмовилося вже більше 60 провайдерів у регіонах. «Ми отримуємо інформацію, що на них тисне Нацрада, що вимагає під загрозою позбавлення ліцензії прибрати нас з ефіру», - стверджує він.



    29 серпня Нацрада скасувала вимоги про обов'язкову трансляцію цифрових ефірних каналів, ухваливши нове рішення про правила формування програмної послуги. Але, як пояснив пан Бойко, «Воля» переоформила свою ліцензію, коли попереднє рішення було ще в силі.



    Нагадаємо, 20 липня канал ТВі несподівано зник у мережах групи компаній «Тріолан» в 11 містах. Замість ТВі кабельники почали ретранслювати канал Національного банку БТБ («Банк-TV»). «Тріолан» пояснив, що технічний збій і заміна ТВі на БТБ сталися під час виконання рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про включення всіх цифрових телеканалів до універсальної програмної послуги.



    Нагадаємо, що гендиректор ТВі Микола Княжицький балотується до Верховної Ради під номером 11 у списку об'єднаної опозиції.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.