Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ТВі досі вимкнено в мережах «Тріолану» – нібито через рішення Нацради


    23 июля 2012 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Станом на 11:30 понеділка, 23 липня, телеканал ТВі досі вимкнено в мережах операторів кабельного телебачення, що працюють під торговою маркою «Тріолан», в 11 містах України. Замість ТВі транслюється телеканал Національного банку України «Банк-TV» (БТБ).



    Зараз ТВі готує запит до компаній з проханням офіційно повідомити причини вимкнення каналу. Про це «Телекритиці» сказав заступник генерального директора ТВі Олександр Півнюк. Якщо причина полягає в технічній несправності, то телеканал хоче дізнатися, коли вона буде усунена.



    Тим часом на сторінці «Тріолану» у Facebook 23 липня з'явилося повідомлення, що технічні роботи з відновлення телеканалу ТВі припинені: «Це викликано ажіотажем навколо цієї події. З мухи зробили слона і тепер із цим слоном потрібно розбиратися...».



    Раніше «Тріолан» закликав своїх абонентів дивитися ТВі в інтернеті, доки тривають технічні роботи.



    У Facebook «Тріолан» пояснив, що технічний збій і заміна ТВі на БТБ сталися під час виконання рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про включення всіх цифрових телеканалів до універсальної програмної послуги.



    «У межах рішення Нацради (від 11 липня) про те, що всі ефірні цифрові канали повинні бути в кабельній мережі, наші інженери проводять роботи на предмет технічної можливості виконання цього рішення. Учора (20 липня) відбулася технічна поломка, після чого відбулася автоматична заміна телеканалу ТВі на БТБ. Найближчим часом технічні питання будуть вирішені, але залишається питання про те, що необхідно для того, щоб включити додаткові канали в кабель: потрібно якісь вимкнути, а який саме буде переліка телеканалів, який залишиться, ми поки не знаємо», - повідомляє «Тріолан».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.