Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Канал «2+2» можна буде бачити в цифровій мережі МХ-3


    25 июня 2012 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    На засіданні Національної ради 23 червня було розглянуто і задоволено дві заяви телеканалу «РЄАЛ ІСТЕЙТ – ТВ», про переоформлення ліцензій на супутникове телебачення і на мовлення у загальнонаціональній мережі МХ-3. Переоформлення ліцензії на супутникове телебачення спричинено зміною юридичної та фактичної адрес, власників, керівних та наглядових органів управління, оператора телекомунікацій та параметрів супутникового каналу мовлення. В результаті Real TV Estate став каналом «2+2». Про це повідомляється на сайті Нацради.

    Компанія перемістилася з Одеси до Києва, її власниками стали Грінтвуд інвестментс лімітед (Grintwood Investments Limited), Кіпр, та ТОВ «Гравіс-кіно», м. Київ, до цього був гр. Феодоріді Г.М.

    Генеральним директором призначено Ганну Чайку, до редакційної ради увійшли Олександр Ткаченко, Ганна Чайка, Ірина Карпова, Оксана Янко-Коваленко, Ольга Шестопалова, Наталія Якимович.

    Оператором комунікацій став ПрАТ «Міжнародний Медіа Центр - СТБ», м. Київ. Змінилися і параметри супутникового каналу мовлення: частота 10806 МГц, символьна швидкість 30000 Ксимв./сек. Програмна концепція каналу залишилася без змін.

    Також переоформлено заяву ТОВ «РЄАЛ ІСТЕЙТ-ТВ» на телевізійне мовлення в багатоканальній телемережі МХ-3. Відповідно до рішення Національної ради змінилася юридична та фактична адреса, логотип, власники, керівні та наглядові органи управління та програмна концепції мовлення.

    «Відтепер в ефірі глядачі зможуть бачити канал «2+2». Власники й наглядові органи ті самі, що й у супутникового каналу. У програмній концепції значно збільшено обсяг програм вітчизняного виробництва з 3 год. 20 хв. до 6 год. на добу, формат буде розважальним із фільмопоказом. Зовсім зникли інформаційно-аналітичні й публіцистичні, культурно-мистецькі, науково-просвітницькі передачі, натомість в ефірі буде 9 годин 30 хвилин на добу розважально-музичних передач, 6 год. фільмопоказу, 1 год. 30 хв. передач для дітей», - повідомляють у Нацраді.

    Источник: mediabusiness
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.