Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Англійська футбольна асоціація скаржитиметься на телеканал ВВС


    24 июня 2012 | Телевидение / На украинском языке / Европа | Добавил: Kravtsova Olga
    Англійська футбольна асоціація (FA) готує офіційну письмову скаргу на телеканал ВВС, повідомляє інформаційний центр «Україна-2012» із посиланням на Daily Mail.



    Таким чином представники Асоціації висловлюють свою незгоду з тим, що «BBC перед стартом Євро розвернув кампанію, спрямовану на дискримінацію країн-господарів турніру». Вони переконані, що «своїми непрофесійними діями англійські телевізійники позбавили національну команду значної частини підтримки вболівальників на матчах Євро-2012 в Україні».



    Самі представники ВВС, зокрема, головний редактор «Панорами» Том Джайлз (Tom Giles), переконані: «Наша позиція є законною і справедливою. Програма лише була покликана показати, що ми провели деякі дослідження поведінки футбольних вболівальників та хуліганів, а не народів самих країн загалом».



    Як повідомляла «Телекритика», 28 травня, у програмі ВВС «Панорама» колишній гравець збірної Англії Сол Кемпбелл сказав, що проведення Чемпіонату Європи в Україні і Польщі є помилкою через поширені в цих країнах расизм і випадки футбольного насильства. Сол Кемпбелл у телефільмі закликав темношкірих уболівальників не їхати в Україну та Польщу, бо «вони можуть повернутися звідти в труні».



    Як пише Daily Mail, англійські фани, що прибули підтримати свою національну команду до Києва та Донецька, де «Леви» проводили свої матчі групового етапу Євро-2012, переконалися у необ`эктивності матеріалів телевізійників. Напередодні матчу третього туру в квартеті D Україна – Англія прихильники команди Роя Ходжсон провели в Донецьку акцію протесту, в якій висміяли висловлювання Кемпбелла. Вони влаштували марш із труною із надписами «Кемпбелл, ти не правий!» та «Ми будемо роботи те, що хочемо». Вболівальники з Англії неодноразово підкреслювали, що жодного разу не стикалися із проблемами, на яких було зроблено акцент у фільмі ВВС.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.