Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У «Чорноморській ТРК» відбудуться масові скорочення


    18 июня 2012 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    У «Чорноморській телерадіокомпанії» з 15 серпня відбудеться масове скорочення штату. Під звільнення потрапило понад половину співробітників (як журналістів, так і вахтерів з прибиральницями). Зокрема, тільки з відділу «Новин» звільняють п'ятьох журналістів, повідомляє «Кримське інформаційне агентство» з посиланням на власні джерела.



    Програмний директор «Чорноморки» Наталія Андронакі підтвердила «Телекритиці» інформацію про скорочення. «У понеділок керівництво повідомило про скорочення, перерахувавши позиції, які будуть скорочені, - загалом близько 10. Керівництво називає це оптимізацією виробництва, а не звільненнями. Декому зі скорочених пропонують перейти на трудовий договір. Усім дали час обміркувати інформацію», - повідомила пані Андронакі.



    Кадрові ротації тривають у «Чорноморській телерадіокомпанії» вже протягом року, відколи змінилося керівництво (з посади президента пішла Тетяна Красікова, замість якої колективу була представлена Людмила Денисова - екс-міністр праці та соціальної політики, хоча формально Тетяна Красікова дотепер є керівником) і відбулася реструктуризація. За рік на «Чорноморці» залишилися працювати близько чверті співробітників. Люди йшли самі з різних причин - через професійні розбіжності, фінансові труднощі. Тільки за останній тиждень компанію залишили понад 10 співробітників, уточнює Наталія Андронакі.



    Телерадіокомпанію змушені залишати професіонали, які працювали в ній багато років, натомість у штат набирають молодих недосвідчених журналістів. Але ніхто з тих, хто пішов з «Чорноморки», без роботи не залишився: частина людей влаштувалася в Києві на каналі СТБ, частина - у кримських корпунктах загальнонаціональних каналів, частина - у прес-службах кримських республіканських органів влади.



    «Компанія знелюдніла і залишилася без досвідчених і професійних кадрів. Усе, що відбувається, мене непокоїть, частково шокує. Можливо, я нічого не розумію в сучасних процесах, нічого не розумію в бізнесі, я припускаю, що це моє незнання, а керівництво знає, куди веде компанію», - зауважує Наталія Андронакі.



    Нагадаємо, що 20 березня вперше за 17 років існування «Чорноморської ТРК» внаслідок страйку співробітників в ефір не вийшов випуск новин. Унаслідок переговорів було досягнуто компромісу - співробітникам телекомпанії виплатили 70% зарплати за лютий, після чого вони вийшли на роботу.



    Перебої з виплатою зарплати тривають у компанії дотепер, свідчать джерела «Телекритики». Наталія Андронакі цю інформацію підтвердила, але не стала розголошувати терміни й розміри заборгованості по зарплаті.



    Керівництво ТРК пояснює скорочення тим, що «Чорноморка» перебуває в кризі і перестала приносити необхідний прибуток, пише «Кримське інформаційне агентство».



    Нагадаємо, що засновником «Чорноморської ТРК» є народний депутат («БЮТ-Батьківщина») і керівник кримської організації ВО «Батьківщина» Андрій Сенченко. До компанії причетна і перший заступник кримської організації партії Людмила Денисова, чиї доньки зараз входять до топ-менеджменту медіахолдингу Сенченка-Денисової: Олександра Квітко (молодша донька Людмили Денисової) є головним редактором «Чорноморки», Олена Титаренко (старша донька Людмили Денисової) очолює компанію «Гуру медіа груп», що розміщує рекламу в медіахолдингу Андрія Сенченка і Людмили Денисової. Виконавчим директором «Чорноморської ТРК» наразі є Лариса Нестерчук.



    «Чорноморська ТРК» не єдиний медіаактив, пов'язаний з Андрієм Сенченком і Людмилою Денисовою, що переживає складні часи. Заборгованості по зарплаті є також у продакшні «Медіафільм», а редакція тижневика «События» у квітні звільнилася в повному складі та поскаржилася до прокуратури на невиплату зарплати.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.