Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Британська ITV змінює формат мовлення


    25 мая 2012 | Телевидение / На украинском языке / Европа | Добавил: Kravtsova Olga
    У відповідь на рекомендації компанії Ofcom, наглядового орану країни в галузі медіа, суспільна телекомпанія, яка функціонує на комерційні основі, планує відійти від висвітлення новин лише одного регіону.

    Нещодавно компанія Ofcom опублікувала експертний звіт з рекомендаціями британським суспільним мовникам. Однією з телекомпаній, якій в цьому документі були зроблені поради щодо трансформацій, став канал ITV, що функціонує з 1955 року та є найбільшим комерційним суспільним мовником країни.



    У рекомендаціях Ofcom йдеться про те, що під час виготовлення новин, телекомпанії слід орієнтуватися на аудиторію одразу декількох регіонів Великої Британії, замість одного – центрального, як це було раніше.



    Відповідно для того, щоб отримати дозвіл на продовження ліцензії, ITV доведеться зменшити кількість програм з локальним контентом одночасно зі збільшенням тих, зміст яких висвітлює глобальніші події.



    Деякі експерти вважають, що зі зростанням інформаційного охоплення, збільшиться і плата населення за перегляд програм мовника. Адже для постійного інформування про події в різних регіонах компанії доведеться створювати нові офіси та новинні центри.



    Однак речник ITV заявив, що жодного підвищення цін не відбудеться. «Ми будемо створювати якісний контент, незважаючи ні на що. А коли на кону стоїть ліцензія на мовлення, тобто вирішується дадуть нам її чи ні, ми намагатимемося виконати усі рекомендації Ofcom» – зазначив він.

    Источник: mediasapiens
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.