Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Огляд дня» телеканалу ZIK змінює обличчя


    4 мая 2012 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    Вечірній випуск програми новин «Огляд дня» на телеканалі ZIK веде досвідчений журналіст Оксана Височанська. Вона прийшла на зміну своєї колеги - Уляни Антоник, яка з радістю чекає на поповнення в родині. Пошуки ж ведучого денного випуску новин - тривають

    «Я ніколи не мріяла стати ведучою, ніколи про це навіть не думала. Мені натомість подобалося знімати історії про неординарних людей, про яких не говорять, робити історії про різні відкриття, про дуже харизматичних особистостей. Але оскільки наша програма новин доволі часто розповідає саме про таких людей, я матиму нагоду самій донести ці історії до глядачів», - каже Оксана Височанська. І, усміхаючись, додає: «Так вийшло, що цього року я багато речей робила вперше. Вперше стала на лижі, хоч до цього часу страшенно боялася, бо не люблю зиму, холод і зимові види спорту. А потім, коли приїхала до Зальцбурга, відкрила для себе зовсім іншого, невідомого нам, Моцарта. Навчилася водити машину і вже незабаром отримаю права. А ось тепер доведеться вперше сісти у прямий ефір, адже досі я працювала лише у запису. І мені все це страшенно подобається!».

    Тим часом її колега Уляна Антоник -- готується до поповнення в родині. Незмінна ведуча «Огляду дня» із телеканалом ZIK - із самого початку. Пам'ятає кожен його крок, разом із ним долала усі перепони та раділа кожному успіхові. Втім, надовго покидати крісло ведучої програми новин Уляна Антоник не збирається. Каже, щойно дозволять обставини, обов'язково повернеться. «Хочу повернутися якнайшвидше! Але важко щось прогнозувати наперед, адже все залежатиме від самопочуття та дитинки, за якою треба буде доглядати. Проте запевняю, довго затримуватися вдома я не буду», - каже, усміхаючись, Уляна Антоник.

    До речі, діти на телеканалі ZIK - часті гості. Маленький, але дуже кмітливий Богданчик, синочок випускових редакторів програми новин «Огляд дня» Михайла Куруса та Лілії Лисенко, вже дуже добре знає, де журналісти начитують новини та впевнено вітається з усіма. Часті гості на телеканалі - і син ведучого футбольного тижневика «Про Карпати» Віталія Землянка, і донечка оператора Юрія Щербатого, яка дуже добре знає, що таке татові нічні ефіри. А в останньому ролику, в котрому колектив телеканалу ZIK вітав глядачів із Великоднем, появилася маленька гостя із крашанками - донечка ведучої підсумкової програми «Погляд на тиждень», головного редактора телеканалу ZIK Ірини Сандуляк.

    «Оксана Височанська - один із найдосвідченіших журналістів нашого телеканалу. Вона була одним із авторів та ведучою програми «По живому», співавтором та однією із ведучих ностальгійного проекту «Незалежність. 20 років зблизька» і до того ж є випусковим редактором денного випуску новин «Огляд дня». З нею новини на телеканалі ZIK і далі будуть такими ж актуальними та близькими. Новинами, яким довіряють», - зауважив продюсер телеканалу ZIK Дмитро Добродомов.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.