Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Американський спортивний канал знімає власну версію «Матчу смерті»


    30 апреля 2012 | Телевидение / На украинском языке / Америка | Добавил: Kravtsova Olga
    Американський телеканал ESPN готуж власну версію про матч «Динамо» з фашистами у серпні 1942-го. Про це повідомляє ТСН.Ua.


    Зйомки тривали у квітні у Києві. Продюсером докуменального «Матчу смерті» виступає Денні Арруда з ESPN. За його словами, зйомкам стрічки передувала ретельна робота з документами. «Ми знаємо, що гра відбулася. І є документальні підтвердження. Але що ми також знаємо, – легенда, розказана людям, нібито футболістів розстріляли після того, як вони перемогли команду нацистів, – ми знаємо, що це неправда», - зазначив пан Арруда.


    За словами продюсера, російського фільму він ще не бачив. Однак багато про нього чув: «Більшість людей, із якими я спілкувався, були роздратовані або засмучені тим фільмом. Бо ж він неправдивий». Як наголосив Денні Арруда, творча група ESPN має інший підхід до історії.


    Нагадаємо, Державне агентство України з питань кіно 20 квітня офіційно дозволило прокат фільму «Матч» (режисер Андрій Малюков, Росія, 2012 р.). Виходу капртини у прокат передувала дискусія. На думку опонентів стрічки, більшість україномовних киян у «Матчі» постає в негативному світлі. Українська громадськість називала фільм українофобським.


    ESPN (Entertainment and Sports Programming Network) - американський кабельний спортивний телевізійний канал. 80% акцій налеить ABC Inc, яка, в свою чергу належить компанії The Walt Disney Company. 20% ESPN належить Hearst Corporation.

    Канал вмовить з 7-го вересня 1979. ESPN називає себе «Світовим лідером у спорті». Контент каналу складають трансляції ігор, орієнтовані на спорт новинні програми, спортивні ток-шоу та документальні фільми відплвідної тематики.

    Штаб-квартира каналу розташовується у місті Брістоль штату Коннектикут. Президент компанії - Джордж Боденхаймер.


    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.