Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У Нідерландах транслюють телерекламу із закликом не їхати в Україну на Євро


    25 апреля 2012 | Телевидение / На украинском языке / Европа | Добавил: Kravtsova Olga
    На центральних телеканалах Нідерландів з'явилася реклама під назвою «Утримай його вдома», яка закликає голландських жінок умовити чоловіків не їхати на Євро-2012 в Україну. Про це пише «Інтерфакс-Україна».



    У рекламі знялися відомі в країні люди, а героєм першого кліпу став Хенк Спаан - спортивний журналіст. Відеоролик розробила і відзняла голландська енергетична компанія Nederlandse Energie Maatschappij (NLE), він транслюється переважно у вечірній час, також він розміщений на сайті компанії і на відеосервісі Youtube.



    У прес-релізі компанії повідомляється, що реклама розрахована на жіночу аудиторію.



    У кліпі спочатку показують віконце Google, куди вводяться слова Ukrainian women («українські жінки»). Після цього на екрані з'являється багато фотографій напівоголених молодих жінок. Далі в кадрі видно героя - Хенка Спаана, який на дивані дивиться телевізор, після чого глядач бачить логотип NLE.



    Жіночий голос за кадром пояснює, що якщо укласти контракт з компанією, то в подарунок клієнт отримає прилад для виготовлення пива. «Даруючи цей бар, чоловіків умовляють залишитися вдома, а не їхати в Україну, приймаючу країну, яка, як кажуть, сповнена красивих жінок. Хенк Спаан залишається у себе вдома», - йдеться в кліпі.



    Міністерство закордонних справ України висловило стурбованість у зв'язку з появою на центральних телеканалах в Нідерландах такої реклами.



    «Ми засуджуємо такого роду рекламу і вимагатимемо того, щоб вона була знята з ротації на телебаченні. Посол України в Нідерландах вже провів зустріч з представниками Федерації футболу Нідерландів, спонсорами якої є компанія, що випустила ролик в ротацію», - сказав прес-секретар МЗС Олександр Дикусаров.



    Він поінформував, що як тільки зазначені ролики з'явилися в ефірі центральних телеканалів Нідерландів, українське посольство почало вживати дії, спрямовані на вирішення цього питання.



    Зокрема, глава українського диппредставництва в Голландії висловив стурбованість тональністю цієї реклами, яка є «принизливою і дискримінаційною».



    «У Федерації футболу Нідерландів різко засудили вихід цієї реклами та запевнили українську сторону в тому, що ролик був проведений без узгодження з ними, хоча це мало бути зроблено. Також, за словами представника Федерації футболу Нідерландів, в ролику безпідставно розміщений логотип Федерації», - пояснили в МЗС.



    Прес-секретар зовнішньополітичного відомства додав, що найближчим часом посол України в Нідерландах також проведе зустріч з керівництвом нідерландської енергетичної компанії, яка випустила ролик.



    Пан Дікусаров зазначив, що на адресу посольства України надходять листи від мешканців Нідерландів, в яких різко засуджується реклама, показана на центральних каналах. Таких звернень, за словами речника, досить багато.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.