Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада проти анулювання ліцензій каналів, у яких скінчилися угоди з операторами багатоканальних мереж


    4 апреля 2012 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    А також проти законопроекту Ландіка про універсальну програмну послугу

    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 4 квітня вирішила не погоджувати законопроект № 10117 «Про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення"», що передбачає анулювання ліцензій телеканалів, у яких скінчилися угоди з операторами багатоканальних телемереж.

    Нагадаємо, що автор цього законопроекту народний депутат Орест Муц (Партія регіонів) пропонує додати до підстав анулювання Нацрадою ліцензії на мовлення наступну: «припинення дії угоди ліцензіата з оператором багатоканальної телемережі у разі, якщо в ліцензії на мовлення ліцензіата передбачено мовлення виключно в одній багатоканальній телемережі».

    За словами голови Нацради Володимира Манжосова, регуляторний орган вважає, що чинний закон дає достатньо повноважень Нацраді для виконання її наглядових функцій. «Закон надає нам право застосовувати такі санкції, як оголошення попередження, призначення штрафу та звернення до суду щодо анулювання ліцензії. Ніяке автоматичне позбавлення ліцензінії не передбачене законом», - наголосив він.

    Тому члени Нацради вирішили не погоджувати законопроект і направили свої зауваження до Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації.

    Також вони не погодили законопроект № 6527 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо врегулювання взаємовідносин у сфері телебачення та телекомунікацій», ініційований Володимиром Ландіком, що передбачає включення всіх українських ефірних і супутникових каналів до універсальної програмної послуги. Зараз законопроект готується на повторне друге читання.

    На думку Нацради, у разі прийняття цього закону провайдери фізично не зможуть виконати його норми, тому що в Україні супутникових ліцензіатів більше, ніж може вмістити ресурс аналогових кабельних мереж.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.