Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Телемарафон «Пісня об’єднує нас!» побив світовий рекорд


    3 апреля 2012 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    2 квітня о 19:00 у студії АСБ-2 Національної телекомпанії України відбулася прес-конференція на тему «Українська пісня стала світовим рекордсменом».

    На прес-конференції обговорювалися результати національного мегапроекту «Пісня об'єднує нас!», що потрапив до Книги рекордів Гіннеса як найдовший у світі музичний телевізійний марафон національної пісні у прямому ефірі.

    На заході були присутні:

    •Єгор Бенкендорф- генеральний директор Національної телекомпанії України;

    •Михайло Поплавський- ректор Київського національного університету культури і мистецтв;

    •Ігор Лоташевський- генеральний директор телекомпанії «Ера»;

    •Віталій Зорін- експерт Національного реєстру рекордів України;

    •Віней Шарма - офіційний суддя Книги рекордів Гіннеса.

    Нагадуємо, що 2 квітня о 12:39:27 Україною був побитий світовий рекорд у категорії «найдовший у світі музичний телевізійний марафон національної пісні у прямому ефірі». Він був зафіксований представниками Книги рекордів Гіннеса та Національного реєстру рекордів України, які постійно стежили за перебігом події. Попередній такий рекорд був встановлений Італією з 21 по 25 березня 2010 року у місті Пезаро і становив 103 години 9 хвилин 26 секунд.

    Український телемарафон тривав впродовж 55 годин без перерви (з повною трансляцією в Інтернеті - 110 годин).

    «Пісня об'єднує нас!» - це національний мегапроект, покликаний популяризувати Україну та українську пісню у світі, зберегти національну ідентичність, сформувати золотий фонд української пісні, виховати почуття патріотизму у молоді, підтримати українську мову та молодих виконавців, консолідувати українське суспільство.

    Трансляція марафону «Пісня об'єднує нас!» розпочалася 29 березня о 5:30 в Інтернеті на сайті і в цифровій версії Першого, а з 12:30 31 березня - і в прямому ефірі Першого Національного та телеканалу «Ера».

    Вели телемарафон три пари ведучих:

    - народний артист України Анатолій Гнатюк та народна артистка України Оксана Пекун;

    - заслужений діяч мистецтв України, народний артист України Михайло Поплавський та Lina Brouli;

    - Тимур Мірошніченко та Тетяна Терехова.

    Над проектом працювали 2012 людей - музиканти, технічний і творчий персонал. Вдалося залучити як найпопулярніших зірок, так і молодих талановитих виконавців.

    До участі були запрошені виконавці різного віку, що представляють усі жанри - від української народної до сучасної пісні. На сцені виступили представники різних національностей - українці, росіяни, вірмени, грузини, татари та інші.

    Крім того, рекордний телемарафон України побачили 155 країн, а отже - він відкрив світові усі грані українського співочого таланту.

    З успішним проведенням телемарафону організаторів привітали Прем'єр-міністр України Микола Азаров, Міністр культури України Михайло Кулиняк та голова Державного комітету телебачення і радіомовлення Олександр Курдінович.

    Вітальний адрес від Прем'єр-міністра зачитав Директор Департаменту інформації та комунікації з громадськістю Кабінету Міністрів України Дмитро Андрєєв.

    «Радує не стільки те, що телевізійний ефір тривав без перерви так довго, а, в першу чергу, його дійсно цікавий зміст. Це було яскраве і захоплююче видовище, яке свідчить про те, що Україна може виробляти гідний, конкурентоздатний телевізійний продукт. Може порадувати глядачів. Бажаю Першому Національному каналу, всім учасникам телемарафону не зупинятися на досягнутому і робити не тільки найтриваліші передачі у світі, але й найрейтинговіші телевізійні проекти для українського глядача і для симпатиків України за кордоном», - говорилося у вітальному адресі Прем'єр-міністра України Миколи Азарова.

    «Дуже приємно, що Україна довела, що вона може бути першою! І все це побачили наживо у 155 країнах світу! Дякую всім за співпрацю!», - сказав Генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

    «Я перший раз в Україні, але це далеко не перший раз, коли Україна туди потрапила. Весь сьогоднішній день я у захоплені від вашого рекорду. Без будь-яких обмежень це найдовший музичний телемарафон і він проведений саме тут - в Україні!», - сказав офіційний суддя Книги рекордів Гіннеса Віней Шарма.

    «Українська пісня - найкраща! Я дякую усім, хто брав участь у цьому проекті - Першому Національному, телекомпанії «Ера», Київському національному університету культури і мистецтв, дякую усім, хто переживав і вболівав за нас все це перед екранами телевізорів», - сказав ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський.

    «Коли Єгор Бенкендорф та Михайло Поплавський запропонували нам долучитися до цього проекту, ми сумнівалися, але ми зробили це! Україна знову довела, що вона перша!», сказав генеральний директор телекомпанії «Ера» Ігор Лоташевський.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.