Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Воля» запустила HD ще в шести містах


    2 апреля 2012 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Провайдер кабельного телебачення «Воля» 2 квітня оголосила про офіційний запуск телебачення у форматі високої чіткості (HDTV) у шести містах - Львові, Харкові, Полтаві, Сумах, Дніпропетровську та Севастополі.



    Раніше, у грудні 2010 року, пакет каналів «Воля HD» було запущено в Києві. Таким чином, послуга HD доступна вже в семи містах.



    Як повідомляє прес-служба компанії, пакет «Воля HD» у перерахованих вище містах включатиме такі канали: National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Viasat History HD/ Viasat Nature HD, Outdoor Channel HD, Travel Channel HD, MyZen.TV HD, Fashion One HD, HD ТОНІС, а також «Футбол HD», який буде запущено одночасно зі стартом чемпіонату Євро-2012.



    Будь-який новий або ж нинішній абонент «Волі» в цих семи містах з квітня до кінця травня 2012 року зможе підписатися на пакет «Воля HD» й користуватися ним до трьох місяців без додаткової плати. Для абонентів, у яких уже є необхідне для прийому HD-каналів обладнання (САМ-модулі), «Воля» також відкриває промо-перегляд пакета «Воля HD» до кінця травня 2012 року.



    Постійна вартість пакета «Воля HD» становить 40 грн/міс. Замовити його можна на додаток до будь-якого цифрового пакета починаючи з базового «Україна і світ».



    Щоб дивитися телеканали з HD-якістю, потрібні сучасний телевізор із підтримкою MPEG-4 і HD-формату із вбудованим телетюнером стандарту DVB-C, придбаний у компанії «Воля» CAM-модуль умовного доступу й картка умовного доступу. Вартість CAM-модуля - 299 грн.



    Також із середини квітня абоненти, які підключать пакет «Воля HD», зможуть орендувати HD-тюнери. Для абонентів послуги «ТБ + Інтернет», вартість користування обладнанням становитиме 10 грн/міс. А для тих, хто підключить тільки телебачення, - 19,90 грн/міс.



    Із квітня на національному телебаченні починається всеукраїнська промо-кампанія «Воля HD».



    Нагадаємо, що до кінця 2012 року «Воля» планує запустити телебачення високої чіткості ще в семи містах країни, і кількість міст, де абоненти зможуть користуватися всіма перевагами HDTV, сягне 14.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.