Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Йолка залишила «Х-фактор»


    19 марта 2012 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Співачка Йолка більше не буде членом журі вокального шоу «Х-фактор» на каналі СТБ. Про це повідомляє «Комсомольская правда в Украине».



    Інформацію підтвердила керівник проекту Тала Оніщук: «Починаючи з третього сезону, співачка Йолка більше не є суддею шоу "Х-фактор" на СТБ. Рішення було прийнято обопільно, виходячи з того, що для нас принципово важливо, щоб суддя був справжнім куратором для своїх підопічних і міг приділяти чинну увагу проекту й учасникам. Йолка зараз зосереджена на своїй концертній діяльності, тому її роль судді могла б перетворитися на формальність, чого ні нам, ні їй не хотілося б».



    Зараз телеканал шукає четвертого члена журі. «Нам потрібна відкрита, щира, емоційна жінка, яка багато досягла в музичному бізнесі і могла б привнести в шоу свій неповторний погляд на творчість, і при цьому стати справжнім членом родини "Х-фактор" і рівноцінним суперником для інших суддів-наставників», - додала пані Оніщук.



    Нагадаємо, російська співачка Йолка, яка родом з Ужгорода, була членом журі вокального талант-шоу «Х-фактор» на СТБ протягом двох сезонів (2010 і 2011 роки). Також членами журі є співак Серьога, продюсер Ігор Кондратюк і музичний критик Сергій Сосєдов. Третій сезон «Х-фактора» має вийти восени 2012 року.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.