Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Проти НТВ подають ще два позови через фільм «Анатомія протесту»


    19 марта 2012 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    Російська громадська організація «Демократичний вибір» подає до суду на телеканал НТВ за порушення авторських прав. Про це повідомляє «Газета.Ru» з посиланням на заступника голови організації Ігоря Драндіна.

    «Плануємо подати два позови. Перший - за порушення авторських прав. У програмі "Анатомія протесту" на НТВ був використаний фрагмент ролика, який був знятий на мітингу за Путіна в Лужніках. Ролик взяли без дозволу й не згадали автора ролика. У програмі говориться, що опозиція влаштувала інсценування, щоб дискредитувати владу. Другий позов буде поданий саме із приводу того, що все це неправда. Опозицію просто оббрехали», - сказав він.

    Скандал розгорівся після використання фрагмента ролика з ходи на підтримку Путіна 23 лютого телеканалом НТВ у стрічці «Анатомія протесту» без дозволу. У ролику кенійські студенти йдуть із плакатами в підтримку Путіна.

    «По першому позову ми плануємо відшкодування збитку в 120 тисяч рублів, а по другому - спростування інформації, що була озвучена в ефірі», - заявив пан Драндін.

    Як писала «Телекритика», проти НТВ подав позов про захист честі і гідності колишній співголова партії «Права справа» Борис Надєждін, якого обурили деякі твердження з фільму «Анатомія протесту».

    18 березня обурені фільмом «Анатомія протесту» користувачі соцмереж провели пікет «Проти нахабної брехні каналу НТВ» біля телецентру «Останкіно», аби висловити незгоду з авторами фільму та порушенням етичних норм журналістів НТВ. Раніше акції протестувальників проходили біля Останкіно та на Пушкінській площі.

    В останні дні сайт каналу НТВ піддавався DDoS-атакам, пов`язаним, на думку представників НТВ, саме з показом фільму «Анатомія протесту». В ніч на 18 березня сайт телеканалу відновив роботу. Натомість у мережі «ВКонтакте» стала недоступною група, присвячена мітингу «проти нахабної брехні телеканалу НТВ».

    Після виходу фільму, як повідомляла «Телекритика», про припинення співпраці з НТВ заявив медіахолдинг «Эксперт». Його представники назвали стрічку «грубою пропагандистською саморобкою».

    Нагадаємо, фільм «Анатомія протесту» вийшов на НТВ у вечірньому ефірі 15 березня. Його автори розповідають про платну участь людей у мітингах російської опозиції, допускаючи різкі висловлювання на її адресу. Попри критику представників опозиції, героїв фільму, блогерів і журналістів телеканал НТВ вирішив повторити 18 березня спецвипуск програми «НП. Розслідування», в рамках якої відбулася прем'єра картини.



    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.