Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    5 канал заперечує, що бере гроші з героїв «Сильних людей»


    2 марта 2012 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    5 канал заперечує комерційну основу програми «Сильні люди». Про це він повідомив у своєму прес-релізі.

    «Оскільки інтерв'ю ведучої 5-го каналу Олени Сидорук для відео-редакції «Відеотека», має великий резонанс, 5 канал вважає за потрібне повідомити наступне. Програма «Сильні люди» виробляється ТРК «НБМ» - ТРК «Експрес-інформ» за власний кошт, жодних фінансових винагород чи інших фінансових платежів за вироблення цієї програми на 5 канал не надходило. Колектив, який працює над створенням програми «Сильні люди» отримує гонорари за програми, згідно штатного розкладу, та у рамках бюджету затвердженного керівництвом каналу», - говориться у прес-релізі.

    «Я була шокована тим, як мої слова були інтерпретовані деякими ЗМІ, - зауважує сама ведуча Олена Сидорук. - Не займаючись політичною журналістикою, я б і надалі хотіла створювати позитивні, добрі історії про людей. Людей, які є цікавими, незалежно від того, займаються вони політикою, бізнесом, наукою чи культурою, а тим більше до яких політичних сил вони належать. Хотіла б ще раз наголосити на наступному - я дійсно отримую гонорари, за вироблені програми, і єдина програма за яку я відмовилась від гонорару, це була програма з В. Кікабідзе, оскільки зустріч з цією людиною була моєю мрією. Я дійсно в інтерв'ю сказала, що не знаю чи надходили якісь фінанси від героїв програми на рахунок каналу, наголосивши на тому, що це парафія керівництва. Просила б колег, саме так трактувати цю частину мого інтерв'ю, дякую за розуміння».

    Нагадаємо, 1 березня на «Відеотеці» вийшла перша частина відеоінтерв'ю з ведучою 5-го каналу Оленою Сидорук. У ньому ведуча сказала таке:

    06:05

    Олена Сидорук: На самом деле я честно скажу...Мое руководство...Я тут работаю уже, извините, очень долго...они знают, что по жизни я - не конфликтный и позитивный человек. И я очень легко нахожу общий язык. И они, наверное, решили в хорошем смысле слова воспользоваться этим моим качеством. Ну, и самим навести хорошие контакты (смієтся)

    Журналіст «Відеотеки»: Правильно я понимаю, что канал просто зарабатывал на этом проекте деньги?

    ОС: Естественно.

    ВК: То есть ни один из тех героев, которые появились в «Сильных людях», не пришел туда бесплатно?

    ОС: Был такой случай. Когда на свое 70-летие Вахтанг Кикабидзе выступал в «Дворце «Украина», я просто упала в ноги и упросила снять его в этой программе. Но я просто за это не взяла денег. Это была чистая инициатива. Просто очень хотелось.

    ВК: А ты именно берешь деньги?

    ОС: Боже упаси! Нет, конечно. Я не взяла в смысле гонорар, я без зарплаты отработала это интервью. А так я даже туда близко не заглядываю, не мешаюсь в эти дела, потому что это не моя парафия. Моя парафия - делать свою работу.

    Довідка 5-го каналу: Програма «Сильні люди» - проект про відомих, знакових, успішних, цікавих телеглядачу персон. Це програма, головними героями якої є наші сучасники, що досягли певних вершин у своїй діяльності - видатні бізнесмени, вчені, діячі політики, культури та мистецтв. Глядачі бажають бачити не тільки офіційне обличчя публічних людей, а й «завітати» до них у гості, «познайомитися із сім'єю», зрозуміти, як і чим живе герой програми поза своєю справою. Програма і надалі виходитиме на 5 каналі.

    Олена Сидорук - старожил каналу. Працює на ньому із першого дня його існування. За цей час в ефір вийшло багато її проектів неполітичного спрямування: передача про кіно «5 сеанс», інформаційно-розважальний проект «5 елемент», «Гість в студії», «Сильні люди», у лютому 2012 року з початком нового сезону, вийшов в ефір новий проект «Ранок із зіркою».

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.