Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Україна» запускає спортивні новини з Олексієм Крапивком


    1 марта 2012 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    1 березня на телеканалі «Україна» стартує інформаційна програма «События. Спорт». Про це повідомляє прес-служба каналу.

    Програма виходитиме з понеділка по п'ятницю о 17:10 і 19:20, її вестиме екс-ведучий новин телеканалу «Сіті» Олексій Крапивко (на фото).

    Журналісти проекту знайомитимуть глядачів з актуальними спортивними подіями: футбольними, баскетбольними, хокейними і тенісними матчами, а також досягненнями українців у спорті.

    Виробництвом програми займатиметься телеканал «Футбол».

    «Новини спорту повинні бути невід'ємним елементом в ефірі будь-якого національного каналу, - розповідає Олександр Денисов, директор телеканалів «Футбол» і «Футбол +». - Основне завдання нашої програми - розповісти глядачам про найсвіжіші спортивні події у світі. Напередодні Євро-2012, звичайно ж, значна частка "Событий. Спорт" стосуватиметься підготовки до цього турніру».

    Довідка:

    Олексій Крапивко народився і виріс в Херсоні. Закінчив Херсонський національний університет, факультет кібернетики. Починав свою кар'єру як радіоведучий. На телебаченні працює вже більше 9 років. За цей час Олексій був ведучим, журналістом і редактором на регіональних і національних каналах, у тому числі ведучим програми «Звана вечеря» на каналі СТБ, проекту «Один день» на К1 та ведучим новин на «Сіті».

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.