Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Телетрансляція «Viva! Найкрасивіші» спровокувала конфлікт між організаторами та «1+1»


    27 февраля 2012 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    Організатор проекту «Viva! Найкрасивіші» - видавництво «Едіпресс Україна» - незадоволене діями свого телевізійного партнера, каналу «1+1». Як випливає з повідомлення організатора, канал показав скорочену телеверсію концерту.

    Трансляція тривала 60 хвилин замість 90. До неї не увійшли виступи Світлани Лободи, дуету Злати Огневич і Олександра Кривошапка, Івана Дорна, групи «Інді», дуету Антоніни Матвієнко і Бондарчука, відеонарізка пам'яті Уїтні Х'юстон, соціальний ролик «Твори красиву Україну!». Також було скорочено промову ведучих Івана Урганта и Олі Полякової.

    Як стверджує «Едіпресс», згідно договору, «1+1» не мав права вносити зміни до змісту концерту, за винятком рекламних блоків. Представник видавництва дізнався про наміри каналу скоротити телеверсію і намагався зв'язатися з працівниками каналу, однак так і не був допущений до процесу монтажу, зазначається у повідомленні.

    Тепер організатори хотіли б отримати пояснення з боку «1+1». «У нас нет понимания, что могло заставить сотрудников телеканала, вопреки всем договоренностям и наработанной годами схеме сотрудничества, не допустить представителей VIVA! к монтажу телеверсии, перемонтировать ее по своему усмотрению в значительно сокращённую и не соответствующую сценарию, игнорируя при этом попытки представителей ИД "Эдипресс" выйти на связь и прояснить происходящее. Телеверсия номинации "Viva! Найкрасивіші 2011"» является продуктом, вышедшим в эфир без согласия ИД "Эдипресс Украина"», - говориться у повідомленні видавництва.

    «Едіпресс» вважає, що у результаті монтажу телеверсія втратила «цінності бренду «Viva! Найкрасивіші», що завдало шкоди іміджу номінації.

    Канал «1+1» вважає, що повністю виконав свої контрактні зобов'язання - показати телеверсію церемонії із дотриманням домовленостей з її спонсорами, - прокоментували «Телекритиці» у прес-службі «1+1».

    Прес-служба каналу зауважує, що програма «Viva самые красивые люди Украины» у неділю, 26 лютого зібрала частку 9,5% за аудиторією люди 18-54, міста 50+, тоді як середня частка «1+1» у недільному праймі становить 17,5%. «Враховуючи доволі емоційну реакцію Viva на всі робочі процеси, що відбуваються до, під час і після церемонії, ми навряд чи бачимо перспективи подальшої співпраці з премією», - заявляє «1+1».

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.