Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У Луганську власник ведмедя напав на оператора «1+1»


    16 февраля 2012 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    У Луганську міліція розслідує факт нападу керівника громадської організації «Територіальне відділення мисливського собаківництва Кінологічного союзу України» на оператора телеканалу «1+1» і жорстокого поводження з ведмедем. Матеріали щодо інциденту співробітники міліції передали до прокуратури Кам'янобродського району Луганська, повідомляє УНІАН.

    Інцидент стався 15 лютого, коли група представників луганських і всеукраїнських ЗМІ ввійшла на територію, де розміщується громадська організація «Територіальне відділення мисливського собаківництва Кінологічного союзу України», з метою перевірити інформацію про жорстоке поводження з ведмедем, якого звуть Потап. Під час зйомок приїхав керівник відділення, який почав кричати на журналістів, проганяти, ударив камеру оператора «1+1».

    «1+1» показав це в сюжеті, який вийшов 15 лютого в ТСН. Автори сюжету - журналіст Олена Черняєва та оператор Іван Савченко.

    «Прокуратура ухвалюватиме рішення про порушення кримінальної справи за фактом перешкоджання діяльності журналістів і жорстокого поводження з твариною. До кінця сьогоднішнього дня про порушення (справи) має стати відомо», - повідомила УНІАН керівник відділу зв`язків з громадськістю ГУМВС у Луганській області Тетяна Погукай.

    Журналіст луганського обласного видання «XXI век» Злата Волконська, яка була разом зі знімальною групою ТСН під час інциденту, уточнила, що журналісти вимагають порушити кримінальну справу проти голови організації, і розслідування триматимуть на своєму контролі.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.